Υπολογισμός αξίας δίσκου βινυλίουΗ συλλογή βινυλίων είναι ένα ακριβό αλλά υπέροχο χόμπι.

Εάν θέλετε να αγοράσετε κάποιον δίσκο αλλά διστάζετε λόγω τιμής καλό είναι να ξέρετε την τιμή που πραγματικά αντιστοιχεί σε αυτόν τον δίσκο. 

Η αξία ενός δίσκου εξαρτάται απο δύο παράγοντες. Την έκδοση του (χώρα έκδοσης, βάρος, αριθμός κομματιών) και απο την κατάσταση του αντιτύπου. 

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε το συγκεκριμένο δίσκο με το ακριβές catalog number σε διάφορες ιστοσελίδες που παρέχουν πληροφορίες για την αξία του. Μερικές απο τις σελίδες αυτές είναι:

http://www.popsike.com/  

http://www.netsoundsmusic.com/ 

http://www.musicstack.com/  

Εάν η τιμή που σας δίνουν έχει μεγάλη  διαφορά  με την τιμή που δίνουν τα παραπάνω site μπορείτε να επαναδιπραγματευτείτε την τιμή. 

Δεύτερον μπορείτε να ψάξετε το ίδιο βυνίλιο σε σελίδες που εμπορεύονται δίσκους ή στο ebay. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να βρείτε μια καλύτερη ευκαιρία ή να έχετε μια ιδέα για την τιμή που πιάνει ο δίσκος αυτός στο εμπόριο και όχι την θεωρητική τιμή του. 

Τέλος μια ιστοσελίδα με αρκετές πληροφορίες για τους συλλέκτες δίσκων βινυλίου είναι η http://www.recordcollectorsguild.org

καλές αγορές.3.65
Μέσος Όρος: 3.7 (9 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


timi diskou doobie brothers 1974

exw vinilio doobie brothers 1974 (what were once vices are now habits)warner bros.made in germany.o diskos apo lathos exei kai apo tis dyo pleures ta idia tragoudia.pes temou tin axia tou diskou.eyharistw    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας