Χάπια αδυνατίσματος με πράσινο καφέ, Τι να προσέξετεΘα χρειαστείτε

Συμπλήρωμα με εκχύλισμα πράσινου καφέ !

Χάπια Αδυνατίσματος με πράσινο καφέ - Τι να προσέξετε
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Dr Oz ανέφερε τις "θαυματουργικές" ιδιότητες που έχουν τα χάπια αδυνατίσματος με εκχύλισμα από πράσινο καφέ . Βέβαια, αυτό δεν το έβγαλε από το μυαλό του μιας και υπάρχουν πολλές έρευνες που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του.
Από τότε, έχουν ξεμυτίσει δεκάδες εταιρείες που φτιάχνουν τέτοια χάπια. Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά τα συμπληρώματα έχουν δημιουργηθεί για να πάρουν τα λεφτά του κόσμου, παρά για να τον βοηθήσουν να χάσει κιλά !
Για αυτό το λόγο, δεν είναι όλα τα χάπια πράσινου καφέ το ίδιο αποτελεσματικά!

Πως δουλεύουν τα συμπληρώματα πράσινου καφέ ?
Το χάπια πράσινου καφέ φτιάχνονται από εκχύλισμα πράσινων κόκκων καφέ. Τα εκχυλίσματα πράσινου καφέ περιέχουν μία δραστική ουσία που ονομάζεται χλωρογενικό οξύ. Το συστατικό αυτό αυξάνει τον μεταβολισμό και μειώνει σημαντικά την όρεξη μας για φαγητά πλούσια σε ζάχαρη, επειδή ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Σύμφωνα με τις έρευνες, το εκχύλισμα πράσινου καφέ είναι 100 % ασφαλές και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια, τουλάχιστον όχι στην δοσολογία που έχει δοκιμαστεί. 
Το gcbmax  αποτελεί ένα παράδειγμα συμπληρώματος πράσινου καφέ που να πληρεί όλες τις προδιαγραφές που αναφέρουμε αμέσως από κάτω.

Τι να προσέξετε !!

Τι να προσέξω πριν αγοράσω ένα χάπι αδυνατίσματος από εκχύλισμα πράσινου καφέ ?Υπάρχουν όπως είπαμε καλά και κακά χάπια πράσινου καφέ. Αυτά που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα τέτοιο συμπλήρωμα είναι τα εξής:
  • Κάθε κάψουλα (χάπι) να περιέχει ακριβώς 800 mg από εκχύλισμα πράσινου καφέ
  • Να έχει 45 % και πάνω περιεκτικότητα σε χλωρογενικό οξύ
  • Να αναφέρει ότι το χάπι περιέχει αγνό (pure) green coffee bean extract (εκχύλισμα πράσινου καφέ)
  • Να έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας τουλάχιστον δύο μηνών ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να το δοκιμάσετε


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας