Τραπεζοειδείς: Πώς να αναπτύξετε τους πιο πεισματάρηδες μύες!Είναι ένα μέρος του σώματος που πολλοίbodybuilders παλεύουν να το αναδείξουν. Αυτός ο μικρός σχετικά, σε σχήμα τραπέζιου μυς, που συνδέει λαιμό, πλάτη και ώμους και στις δύο πλευρές του λαιμού, είναι αρκετά δύσκολος στο να διεγερθεί σε ανάπτυξη. Σίγουρα, οι αθλητές που υποβοηθούνται χημικά δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην ανάπτυξη των τραπεζοειδών τους, αλλά για όλους τους υπόλοιπους θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και υπομονή. Εάν είστε έτοιμοι λοιπόν, να βάλετε τα δυνατά σας, για επιβλητικούς τραπεζοειδείς ήρθατε στο σωστό μέρος! Κατ 'αρχάς, ας δούμε τις ασκήσεις που θα πρέπει να εκτελέσετε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

Είτε πρόκειται για άρσεις με μπάρα ή με αλτήρες, θα πρέπει να εκτελείτε 6 έως 10 σετ, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, προκειμένου να δείτε τον όγκο που επιθυμείτε. Το smith παρέχει επίσης έναν στέρεο μηχανισμό ελέγχου για τη κίνηση του βάρους χωρίς να χρειάζεται προσπάθεια ισορρόπησης. Η άσκηση πρέπει να εκτελείται με ένα είδος ελεγχόμενης παράνοιας (αν αυτό βγάζει νόημα), δηλαδή σηκώστε τα βάρη με ένα ελεγχόμενο και ασφαλή τρόπο, αλλά με εξαιρετική μανία!
Deadlifts στο smith
Αυτή η κίνηση θα πυκνώσει όχι μόνο τους τραπεζοειδείς, αλλά και ολόκληρη την πλάτη επίσης. Φορτώστε βάρη, φορέστε μια ζώνη για στήριξη και να ξεκινήστε. Τρία σετ από 5 έως 10 επαναλήψεις είναι ιδανικά.
Άρσεις στην τροχαλία
Αυτή η άσκηση προσφέρει ένα συνεχές ερέθισμα στους τραπεζοειδείς, με αποτέλεσμα την αύξησή τους με τρόπο που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τυπικά ελεύθερα βάρη. Δεν υπάρχει σημείο ξεκούρασης στο κάτω μέρος της κίνησης, διότι υπάρχει συνεχή αντίσταση. Λόγω του ασφαλούς της τροχαλίας, εδώ μπορείτε να πάτε όσο πιο βαριά μπορείτε. Τρία σετ και επαναλήψεις μέχρι πλήρη εξάντληση! 

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ.

www.ensomati.gr | Τα πάντα για bodybuilding, fitness, ασκήσεις, προπονητικά προγράμματα, διατροφή και συμπληρώματα διατροφής 1
Μέσος Όρος: 1 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας