Τηλεφωνικός Κατάλογος VodafoneΘα χρειαστείτε

Για πληροφορίες καταλόγου από την Vodafone καλέστε 11833 (από
κινητό Vodafone) ή 6944401833 από σταθερό. 
Ωστόσο, η αναζήτηση αριθμού κινητού
τηλεφώνου
 
Vodafone ή άλλων παρόχων, είναι από μόνη της λοιπόν μία
διαδικασία, η οποία δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί φέρνοντας αποτελέσματα.
Τα προσωπικά δεδομένα πλέον προστατεύονται δυναμικά, πράγμα που καθιστά δύσκολη
την διαλεύκανση υποθέσεων όπως οι 
κακόβουλες κλήσεις, οι φάρσες, οι υποκλοπές κτλ.
Υπάρχουν όμως τρόποι να επιλυθούν τέτοιου τύπου προβλήματα και το 
Γραφείο
Ιδιωτικών Ερευνών
 Ζακυνθινός Detective αναλαμβάνει
να σας δώσει απαντήσεις με απόλυτη ευστοχία, σε ότι πληροφορία και αν χρειαστείτε.

 

Μέχρι πρόσφατα η εύρεση νούμερου κινητού τηλεφώνου ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία των κατόχων των καρτοκινητών. Όμως από το 2011 και μετά με σχετική νομοθεσία υποχρεώθηκαν ακόμη και οι κάτοχοι νούμερων καρτοκινητών να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους στην αντίστοιχη καρτοκινητή τηλεφωνία , για να τεθούν σε λειτουργία οι αριθμοί τους. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούσαν να ελαχιστοποιήσουν τα θέματα κακόβουλων κλήσεων από τηλέφωνα με απόκρυψη, που ακόμη και με εισαγγελική παρέμβαση δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του κατόχου του αριθμού.
Για αυτόν το λόγο ήρθαν οι διάφορες υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας να βοηθήσουν σε αυτό. Μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες μόνο για σταθερά τηλέφωνα αλλά όχι για κινητά. Τελικά , η τεχνολογία εξελίσσεται και κατάφεραν να διεισδύσουν οι υπηρεσίες μετά από καταγραφή όλων των κατόχων κινητών τηλεφώνων πέρα από εξαιρέσεις και στην εύρεση νούμερων κινητών τηλεφώνων εξυπηρετώντας όλους τους πελάτες, που επιθυμούν σχετικές πληροφορίες.
Μέσω του κινητού μας τηλεφώνου επικοινωνούμε και οργανώνουμε την επικοινωνία μας, αποθηκεύοντας στη συσκευή μας χρήσιμες πληροφορίες, όπως τις επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου, το πρόγραμμα των συναντήσεών μας, προσωπικά μηνύματα και φωτογραφίες κ.ά. Όπως και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, έτσι και τα κινητά τηλέφωνα, ως ηλεκτρονικές συσκευές, είναι ευάλωτα σε παράνομα λογισμικά / ιούς και για τον λόγο αυτό, οφείλουμε εμείς ως χρήστες τους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η ασφαλής χρήση του κινητού μας τηλεφώνου είναι πρωτίστως δική μας ευθύνη.
Η εγκατάσταση ενός ιού είναι εφικτή μόνο εφόσον ο ίδιος ο χρήστης εγκαταστήσει μόνος του ή μέσω τρίτων μία άγνωστη εφαρμογή στο κινητό του. Το κινητό τηλέφωνο είναι μία προσωπική συσκευή, τον έλεγχο της οποίας πρέπει να έχει αποκλειστικά ο κάτοχος. Συστήνουμε να μην τη δανείζετε σε τρίτα πρόσωπα και να μην επιτρέπετε τη χρήση της από τρίτους, αν δεν είστε μπροστά.
Τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων των κατόχων έχει στην ευθύνη της η Διεύθυνση Ασφαλείας Πληροφοριών της εταιρείας, η οποία έχει στενή συνεργασία στον τομέα αυτό και με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ). Στο πλαίσιο αυτό, προστατεύεται το απόρρητο των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με ότι ορίζει η σχετική νομοθεσία του ελληνικού κράτους.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας