Tηλεφωνικός Κατάλογος KινητώνΘα χρειαστείτε

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective αναλαμβάνει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως εχεμύθεια, κάθε τύπου επιχειρηματική ή ιδιωτική έρευνα. Μέσα από ένα δίκτυο πιστοποιημένων και εγκεκριμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μέσω έρευνας με ηλεκτρονική παρακολούθηση, είμαστε σε θέση να παρέχουμε σε πελάτες που αντιμετωπίζουνε προβλήματα στις επιχειρήσεις τους ή προβλήματα σχέσεων , πολλές υπηρεσίες όπως εύρεση κατόχου κινητού τηλεφώνουανάκτηση δεδομένων από κινητόεντοπισμό θέσης κινητού τηλεφώνουπαρακολούθηση δικτύουπαρακολούθηση υπολογιστή από απόσταση, παρακολούθηση Facebook, παρακολούθηση msn, εντοπισμός διεύθυνσης IP, εντοπισμός οχήματος μέσω δορυφόρου, προβλήματα ναρκωτικών, ανθρωποκτονιών, ηλεκτρονικού τζόγου, απιστίας, μοιχείας και γενικότερα διαθέτουμε τις γνώσεις για τα πιο σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης χώρου, αυτοκινήτου, κινητού και υπολογιστή. Οποιαδήποτε εξωτερική ενέργεια μπορεί  να σας βλάψει, μπορεί και να διευθετηθεί άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο, μέσα στα πλαίσια απόλυτης εμπιστευτικότητας. 

Μέχρι πρόσφατα η εύρεση  νούμερου κινητού τηλεφώνου ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία των κατόχων των καρτοκινητών. Όμως από το 2011 και μετά με σχετική νομοθεσία υποχρεώθηκαν ακόμη και οι κάτοχοι νούμερων καρτοκινητών να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους στην  αντίστοιχη καρτοκινητή τηλεφωνία , για να τεθούν σε λειτουργία οι αριθμοί τους. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούσαν να ελαχιστοποιήσουν τα θέματα κακόβουλων κλήσεων από τηλέφωνα με απόκρυψη, που ακόμη και με εισαγγελική παρέμβαση δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του κατόχου του αριθμού.

Για αυτόν το λόγο ήρθαν οι διάφορες υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας να βοηθήσουν σε αυτό. Μέχρι  πριν λίγο καιρό μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες μόνο για σταθερά τηλέφωνα αλλά όχι για κινητά. Τελικά , η τεχνολογία εξελίσσεται και κατάφεραν να διεισδύσουν οι υπηρεσίες μετά από καταγραφή όλων των κατόχων κινητών τηλεφώνων πέρα από εξαιρέσεις  και στην εύρεση νούμερων κινητών τηλεφώνων εξυπηρετώντας όλους τους πελάτες, που επιθυμούν σχετικές πληροφορίες. Για παράδειγμα :

Στο 11888 του ΟΤΕ θα σας δώσουν τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του ατόμου που ζητάτε, από όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, αρκεί να μην είναι απόρρητο ή καρτοκινητό χωρίς στοιχεία. Εκεί θα βρείτε και το νούμερο σταθερού τηλεφώνου όλων των παρόχων.

Για πληροφορίες καταλόγου από την Vodafone καλέστε 11833 (από κινητό Vodafone) ή  6944401833 από σταθερό.

Για την Υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδας της WIND, όπου θα μάθετε τους αριθμούς σταθερών και κινητών, καλέστε 11818 (από κινητό WIND) ή  693 560 1181 από σταθερό τηλέφωνο.

Για Cosmote καλέστε 11831 (από κινητό Cosmote) ή  6971000131 από σταθερό.

Ως πιστοποιημένος φορέας ιδιωτικών ερευνών, το γραφείο μας Ζακυνθινός?Detective είναι σε θέση να διεκπεραιώσει την «αντίστροφη αναζήτηση»,εύρεση κινητού, χωρίς καμία δική σας εμπλοκή ή υποχρέωση. Με δεδομένη την επαγγελματική μας ιδιότητα και την διασφάλιση της χρήσης της πληροφορίας, που αποτελεί προσωπικό δεδομένο και προστατεύεται από τον νόμο, μπορούμε, μέσα από το υπάρχον νομικό πλαίσιο, να σας εξασφαλίσουμε την διασταύρωση αριθμού,κινητού και ιδιοκτήτη του, ώστε να διευκολυνθούν οι παραπέρα σύννομες ενέργειές σας.

Όπως ξέρετε, η αντίστροφη αναζήτηση, των στοιχείων του ιδιοκτήτη κάποιου αριθμού σταθερής τηλεφωνίας γίνεται εύκολα μέσω των διάφορων αριθμών, 11880, 11888 κλπ. αλλά και δωρεάν μέσω του διαδικτύου. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι το ίδιο δεν ισχύει και για κινητά τηλέφωνα, μολονότι πλέον η αριθμοδότηση και σε αυτά γίνεται μόνο ονομαστικά, συμπεριλαμβανομένων των καρτοκινητών. Μόνο μέσω έκδοσης εισαγγελικής παραγγελίας ή κάποιας δικαστικής απόφασης που θα διαβιβαστεί στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (cosmote, wind, vodafone), υποχρεούται αυτή να δώσει στοιχεία συνδρομητή της.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας