¨Θέμα¨ για παιδικό δωμάτιοΑποφάσισες να αλλάξεις το δωμάτιο του παιδιού σου και να επικεντρωθείς στο κατάλληλο θέμα του δωματίου; Φυσικά και ξέρεις τι λατρεία αναπτύσσουν τα παιδιά για τα αυτοκινητάκια, πράγμα που είναι εμφανέστατο ήδη από το Λούνα Παρκ αφού τα "συγκρουόμενα" κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τότε και αφού έχεις παρατηρήσει την αδυναμία του μονάκριβου γιόκα σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις ως θέμα το αυτοκίνητο για το αγοράκι σου.

Ξεκινώντας από τα βασικά το κρεβάτι αυτοκίνητο είναι αυτό που αξίζει την προσοχή σου. Το κρεβάτι-αυτοκίνητο δεν είναι ένα απλό κρεβάτι. Πρόκειται για το μέρος του δωματίου που το σπλάχνο σου θα περνάει τις περισσότερες ώρες του και άρα αξίζει την αμέριστη προσοχή σου. Το κρεβάτι αυτοκίνητο όχι μόνο είναι ένα πολύ μοντέρνο έπιπλο αλλά και ένα πολύ ανατομικό κρεβάτι αν επιλεχθεί με προσοχή. Η αίσθηση που θα χαρίζει στο παιδί σου δε μπορεί παρά να είναι ότι κάθε βράδυ ταξιδεύει με τη βοήθεια του κρεβατιού του ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ήδη από πολύ μικρή ηλικία η αγάπη του για τα αυτοκίνητα.

Το βασικό είναι να νιώθει άνετα στο δωμάτιο του και να μπορεί να κοιμάται άνετα οπότε και με τη δική του γνώμη καλά θα κάνεις να επιλέξεις ένα μοναδικό design αυτοκίνητο.Μην ξεχνάς πως τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε είναι ιδανικά αν θέλεις το μωρό σου να μην ξεκολλάει από το αυτοκινητάκι του. Γενικά καλά θα κάνεις να γεμίσεις με χρώματα και σχέδια το κρεβατάκι του. Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία και καλά θα κάνεις να δώσεις μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Το τιμόνι, οι ρόδες και η όλη κατασκευή του αυτοκινήτου είναι κομμάτια που ενδιαφέρουν πολύ το μικρό σου αφού μπορεί έτσι να μαθαίνει από πολύ μικρή ηλικία τι του αρέσει και τι όχι αλλά και να αποκτήσει ένα χόμπι. 

Αν βλέπεις οτι το παιδικό κρεβάτι που επέλεξες δεν του αρέσει και τόσο, τότε το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι με τα κατάλληλα μαξιλάρια, σεντόνια και σκεπάσματα να καταφέρεις να αλλάξεις τελείως την όψη του.4
Μέσος Όρος: 4 (4 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας