Τα πλεονεκτήματα του green coffeeΘα χρειαστείτε

Ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα πράσινου καφέ

Τελευταία έχουν γίνει πολύ της μόδας τα διάφορα συμπληρώματα που βασίζονται στο green coffee (πράσινο καφέ). Για όσους δεν τπ γνωρίζου, ο πράσινος καφές είναι απλά "ωμός" καφές που δεν έχει καβουρδιστεί. Όταν είναι ωμοί, οι κόκκοι καφέ έχουν πράσινο και όχι μαύρο χρώμα/ Τα πλεονεκτήματα που έχει ο πράσινος καφές είναι σίγουρα πολλά, και οι έρευνες φέρνουν συνέχεια όλο και περισσότερα στο φως.. Μερικά από τα οφέλη του green coffee  στον ανθρώπινο οργανισμό είναι τα παρακάτω, είναι τα εξής:


Green Coffee και υπέρταση

Η κατανάλωση πράσινου καφέ έχει ευεργετική επίδραση στα άτομα που εμφανίζουν υπέρταση. Μια μελέτη που διεξήχθη από Kao Corporation στο Τόκιο, Ιαπωνία, έδειξε θετικά αποτελέσματα στε ήπιες περιπτώσεις υπέρτασης. Τα πειράματα αυτά έχουν γίνει τόσο σε αρουραίους όσο και ανθρώπους.

Η μελέτη έδειξε σημαντικά μειωμένη αρτηριακή πίεση σε ανθρώπους ενώ το ποσοστό της ανταπόκρισης της αρτηριακής πίεσης ήταν ευθέως ανάλογο με τη δόση του πράσινου καφέ. Όσο υψηλότερη είναι η δόση του πράσινου καφέ, τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση στην αρτηριακή πίεση. Η μελέτη επίσης ανάφερε ότι αυτές οι θετικές επιδράσεις δεν συνοδεύοταν από κάποια παρενέργεια!

Green Coffee  και απώλεια βάρους

Πολλές μελέτες, όπως για παράδειγμα αυτές από τον δόκτορα Βίνσον έχουν δείξει ότι η κατανάλωση συμπληρωμάτων με πράσινο καφέ οδηγεί σε σημαντική απώλεια βάρους. Οι μελέτες του Vinson έχουν γίνει σε ανθρώπους και τροκτικά. Μια άλλη μελέτη από το Oryza Oil & Fat Chemical Co, Ltd στην Ιαπωνία, σε ποντίκια, έδωσε αντίστοιχα αποτέλεσματα. Με λίγα λόγια τα συμπληρώματα πράσινου καφέ αδυνατίζουν ! Σύμφωνα με τις έρευνες, η λήψη αυτών των συμπληρωμάτων για σκοπούς αδυνατίσματος είναι ξανά ασφαλής και χωρίς παρενέργειες

Green Coffee και διαβήτης

Δύο έρευνες από τον Δρ Βίνσον έχουν δείξει ότι η κατανάλωση πράσινου καφέ σε τακτική βάση έχει ευεργετική δράση για το διαβήτη τύπου 2. Μια άλλη μελέτη στο Πανεπιστήμιο Helwan στο Κάιρο της Αιγύπτου, που δημοσιεύτηκε στο Αμερικάνικο "Journal of Science Αμερικανική" αποκάλυψε ότι η κατανάλωση green coffee μείωνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης σε διαβητικούς αρουραίους. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η περιεκτικότητα το χλωρογενικό οξύ  που υπάρχει στο green coffee είναι η δραστική ουσία που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του σάκχαρου αλλά και του αδυνατίσματος που προαναφέραμε!

Τι να προσέξετε !!

Τα φτηνά συμπληρώματα και τις απομιμήσεις ! Η γνώμη του διάσημου Δρ. Μεχμέτ Οζ είναι να αγοράζεις αποκλειστικά και μόνο σκευάσματα πράσινου καφέ που αναγράφουν GCA ή Svetol. Προτίμησε το δεύτερο μιας και έχουν γίνει περισσότερες μελέτες πάνω του. Απόφυγε τα υπερβολικά φτηνά σκευάσματα.5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Διαβάστε και

Διαβάστε και αυτό το άρθρο πάνω στο green coffee bean extract

πριν αγοράσετε πράσινο καφέ για να ξέρετε τι να περιμένετε !    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας