Τα νέα για το download μουσικήςΗ αγαπημένη συνήθεια πολλών χρηστών Internet, το download μουσικής, είναι γνωστό ότι χαρακτηρίζεται ως παράνομο, πειρατεία κ.ά. Εδώ και καιρό η Γαλλία έχει αποφασίσει να βάλει ένα τέρμα στο download μουσικής, ταινιών και παρόμοιων αρχείων.Από την 1η Ιανουαρίου έχει τεθεί στη χώρα ο νόμος που ποινικοποιεί το παράνομο download μουσικής και λοιπών αρχείων, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο έντονες αντιδράσεις από ομάδες που υποστηρίζουν τους μη περιορισμούς στο Internet. 

 Ο νέος νόμος, ο οποίος ίσως να αποτελέσει και πιλότο για τις τπόλοιπες χώρες, μαζί και για την Ελλάδα, προβλέπει ότι αν κάποιος επιχειρήσει να download μουσική και αρχεία που θεωρούνται πνευματική ιδιοκτησία, θα λαμβάνει ένα προειδοποιητικλο mail. Αυτό μπορεί να συμβεί 2 φορές και αν ο χρήστης συνεχίσει θα παραπέμπεται στο δικαστήριο, όπου ίσως να αποφασιστεί η διακοπή της σύνδεσης Internet. 

Από τη μία μεριά είναι οι υποστηρικτές του νόμου, που θεωρούν ότι το συνεχές download μουσικής, ταινιών  κλπ θα οδηγήσει στο τέλος της μουσικής, του κινηματογράφου, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Από την άλλη, μεριά, οι χρήστες προγραμμάτων για download μουσικής και ταινιών, ισχυρίζονται ότι η τεχνολογία θα μπορέσει να παρακάμψει το νόμο. Ο καιρός θα δείξει λοιπόν..3
Μέσος Όρος: 3 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας