Συμβουλές για ένα πετυχημένο παιδικό πάρτυ με κλόουνΣτις μέρες μας σίγουρα αυτό που μας προβληματίζει είναι το κόστος του πάρτι. Για να υπολογίσετε το κόστος του πάρτι θα πρέπει να έχετε υπόψη σας, ότι σε αυτό περιλαμβάνονται: η διακόσμηση του χώρου, το φαγητό, τα σνακς και η τούρτα ή άλλα γλυκίσματα, τα αναψυκτικά και οι χυμοί, τα αναμνηστικά δωράκια του πάρτι και η ψυχαγωγία των μικρών καλεσμένων (αν θέλετε να υπάρχει κάποιος κλοουν για παιδικο παρτυ, ταχυδακτυλουργός, κ.λπ. ή εξοπλισμός για το παιχνίδι και τις διαφορές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του πάρτι). Εάν καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στο οικονομικό κομμάτι, αφεθείτε στην οργάνωση και διασκεδάστε το!

Το να οργανώσετε το πάρτι του παιδιού σας είναι μια πολύ διασκεδαστική διαδικασία τόσο για εσάς όσο και για εκείνο, εφόσον είναι σε ηλικία που μπορεί να σας βοηθήσει, αν και τις περισσότερες φορές η όλη προετοιμασία μπορεί να σας στρεσάρει. Όμως, είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσετε αυτό το άγχος, αρκεί να έχετε στο μυαλό σας κάποια συγκεκριμένα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε.

Το να οργανωθείτε, λοιπόν, και να σχεδιάσετε το πάρτι είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να ξεκινήσει αρκετά νωρίς, για να εξασφαλίσετε ότι θα έχει απόλυτη επιτυχία και δε θα έχετε παραλείψει κάτι. Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε το σχεδιασμό του περίπου ένα μήνα πριν από την ημέρα που έχετε στο μυαλό σας να γίνει το πάρτι. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος της τελευταίας στιγμής και να αποφύγετε την περίπτωση να εξελιχθεί κάτι διαφορετικά από ότι το είχατε σχεδιάσει. Εξάλλου, ο χρόνος αυτός θα σας δώσει την ευκαιρία να σκεφτείτε διάφορες ιδέες για τη διακόσμηση και τη ψυχαγωγία των παιδιών κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Και όταν έρθει εκείνη η μέρα, όλα θα είναι στην εντέλεια! Και μην ξεχάσετε να έχετε διαθέσιμη τη φωτογραφική σας μηχανή, για να απαθανατίσετε τις πιο χαρούμενες στιγμές του παιδιού σας με αγαπημένα πρόσωπα. Σίγουρα οι χαρούμενες αυτές στιγμές θα είναι πολλές, εάν ακολουθήσετε την παρακάτω συμβουλή.

Κάντε έκπληξη στο παιδάκι σας και τους φίλους του προσκαλώντας στο πάρτι της βάπτισης ή των γενεθλίων του έναν χαρούμενο κλοουν που θα τους διασκεδάσει με χρώματα, μαγικά και χαρούμενες δραστηριότητες.

Σκεφτείτε την έκπληξη των παιδιών, όταν δουν μπροστά τους ένα χαρούμενο και αστείο κλόουν με πολύχρωμη εμφάνιση! Η παρουσία του στο πάρτι θα τους χαρίσει γέλιο, χαρά και διασκέδαση και θα κάνει το πάρτι του παιδιού σας μοναδικό.

Παιχνίδια, τραγούδια, ταχυδακτυλουργικά και μαγικά θα τα ξετρελάνουν και θα τα διασκεδάσουν για όση ώρα παραμείνει ο κλόουν στο πάρτι. Με την εμπειρία του ξέρει πώς να κρατήσει το ενδιαφέρον τους αμείωτο και να σκαρφιστεί κόλπα που θα τα εντυπωσιάσουν.

Face paintings με χρωματιστά σχέδια από ζωάκια, φιγούρες κόμικς και αγαπημένους ήρωες θα “ζωντανέψουν” στα μουτράκια τους, ενώ με τις μπαλονοκατασκευές θα ανακαλύψουν πόσες πολλές φιγούρες μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας μόνο μπαλόνια και… φαντασία.

Τα παιδιά θα βγουν αναμνηστικές φωτογραφίες με το χαρούμενο και “χρωματιστό” κλόουν, ντυμένο με αστεία και φανταχτερά ρούχα και βαμμένο με έντονα χρώματα και θα συμμετέχουν μαζί του στα ειδικό πρόγραμμα που θα έχει ετοιμάσει για τη διασκέδασή τους.

Όσον αφορά τη συνεννόηση που θα κάνετε με το γραφείο οργάνωσης ή τον κλόουν μεμονωμένα, καλό είναι να τους ενημερώσετε αρκετές μέρες πριν για την τοποθεσία και κυρίως για την ημερομηνία του πάρτι, για να έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα. Το κόστος του κλόουν καθορίζεται συνήθως βάσει της διάρκειας παραμονής του στο πάρτι, με χρέωση ανά ώρα, ενώ ο αριθμός των παιδιών που θα απασχολήσει δεν παίζει ρόλο στη χρέωση.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για αξέχαστες στιγμές γέλιου και χαράς, για ένα πάρτι μοναδικό!
0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας