Στοίχημα είναι η απόδοση



Μπορεί πολλές φορές τα προγνωστικά μας στο στοιχημα  να έχουν βρει στόχο αλλά είναι πολύ σημαντικό να ανταμειβόμαστε σε σωστές αποδόσεις την επιτυχία μας. Στοίχημα εξάλλου δεν είναι ΠΡΟ ΠΟ.


Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να καταλήγεις σε προγνωστικά και προβλέψεις που επαληθεύονται. Το θέμα όμως είναι ότι δεν πρέπει μόνο να δίνεις σημασία στο σημείο αλλά στην απόδοση που σου προσφέρεται αυτό. Δηλαδή αν η απόδοση που σου προσφέρεται αντικατοπτρίζεται στη δυσκολία επαλήθευσης του σημείου. Τι να το κάνω να πιάσω ένα σημείο αλλά η απόδοση του να είναι μη αποδεκτή. 


Όποιος δεν έχει πρόβλημα με αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι μακροχρόνια θα είναι χαμένος. Και αυτό γιατί θα αναλαμβάνει ρίσκο μεγαλύτερο από αυτό που αναλογεί κάθε φορά που έχει επιτυχίες. Εξάλλου θα οδηγηθεί σε τακτικές που θα κοιτάει απλά και πρώτα ποια σημεία θα έρθουν και όχι σε τι αποδόσεις προσφέρονται. Ο πολύς ο κόσμος πέφτει στην παγίδα να ποντάρει αγώνες όταν βλέπει ότι αυτά μαζεύουν μεγάλα ποσά πάνω τους ή βλέπουν ότι πέφτουν οι αποδόσεις. Ειδικά ο Έλληνας που κυνηγάει μάγισσες στο στοίχημα, γοητεύεται πολύ εύκολα από κάτι τέτοια σενάρια.


Το σημαντικό στο στοίχημα είναι το value bet. Το σημείο ή ποντάρισμα δηλαδή που η απόδοση του να αντιπροσωπεύει τις δυσκολίες επαλήθευσης του ή σε κάποιες περιπτώσεις η απόδοση του να είναι υπερεκτιμημένη και να αξίζει πονταρίσματος. Προφανώς κάθε μέρα δεν μπορεί να κρύβει τέτοιες παικτικές ευκαιρίες. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι στο κριτήριο του κάθε παίκτη το πώς θα παίζει. Ορμώμενος από τα σημεία που βλέπει ότι μπορούν να έρθουν χωρίς να τον νοιάζει η απόδοση τους.

Υπάρχει και ο συνετός παίκτης του στοιχήματος που καταλήγει στα προγνωστικά και στις προβλέψεις του που βασίζονται σε αποτελέσματα τα οποία πληρώνουν αποδόσεις άξιες του ρίσκου τους.



5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας