ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΕΚΜΕΚ



ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΕΚΜΕΚ

 

ΥΛΙΚΑ:

1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ

1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

1 ΕΡΜΟΛ Ή ΜΟΡΦΑΤ

1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΚΑΟ

1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ 

ΝΥΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ

2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΚΑΟ 

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΚΑΤΑΣΑΡΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ  ΑΠΛΩΝΩ ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ. ΡΙΧΝΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ (ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΙ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ). ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ). ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ. ΟΣΟ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΗ. ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΜΑΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΕΡΜΟΛ Ή ΤΟ ΜΟΡΦΑΤ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ ΣΕ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΑΛΑ ΠΡΩΤΑ). ΟΤΑΝ Η ΣΑΝΤΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 5-6 ΩΡΕΣ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!Wink



0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας