Που θα βρω κτηματα γαμουΣτα κτηματα γαμου  θα συναντήσετε την πισίνα μας όπου θα απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό με τη συντροφιά του νερού που κυλάει από τον πετρόκτιστο καταρράκτη και την πέργολα όπως και μερικές όμορφες γωνιές χαλάρωσης.

κτημα γαμου με πισίναΈνας αρμονικός συνδυασμός της πέτρας και του φυσικού στοιχείου στα κτηματα γαμου, σας προσφέρουν εναλλαγές οπτικής απόλαυσης. Φαναράκια διάσπαρτα στους χώρους του κτήματος και κεριά περιμετρικά της πισίνας σας μια ξεχωριστή αίσθηση στην δεξίωση σας.

Οι πτυσσόμενες τέντες σε περίπτωση βροχής ή δυνατού ήλιου και τα άνετα πάρκινγκ με το  προσωπικό εξυπηρέτησης, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τα κτηματα γαμου να ξεχωρίζουν, φροντίζοντας για σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Σε συνδυασμό με επιλεγμένες υπηρεσίες catering και με αξιόπιστες προτάσεις για μουσική,ηχητική και φωτιστική κάλυψη στα κτηματα γαμου οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τη διακόσμηση, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα της κάθε εκδήλωσης, μετατρέποντας τη σε μοναδικό γεγονός.

κτηματα γαμουΓια την τελετή σας στο κτημα γαμου  μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικίλες επιλογές θεμάτων και διακόσμησης του χώρου σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας για τους όρκους της αιώνιας αγάπης σας. Οι έμπειροι chef αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν συνδυασμούς γεύσεων,δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε την κουζίνα που εσείς επιθυμείτε , τηρώντας υψηλά standards υγιεινής και ξεπερνώντας κάθε γευστική προσδοκία.

Επίσης σας προσφέρουμε ένα όμορφο δωμάτιο, για να σας εξυπηρετήσει και να σας ξεκουράσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας στα κτηματα γαμου

Τα κτηματα γαμου αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου και θα σας ενθουσιάσουν με την γραφικότητά τους. Είναι βέβαιο ότι η εκδήλωσή σας θα μείνει απλά αξέχαστη σε σας αλλά και στους καλεσμένους σας. Ειναι ένας χώρος ιδανικός για δεξιώσεις, πάρτι, για απλές ή επίσημες εκδηλώσεις, για κοινωνικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις και για γάμους ή βαπτίσεις σε πολύ προσιτές τιμές.

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Είναι βέβαιο

Είναι βέβαιο ότι ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση του γάμου πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεγμένος και να προσφέρει στους καλεσμένους μια ξεχωριστή ημέρα όπως θα επιθυμούσε και το νεόνυμφο ζευγάρι.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας