Που αγοράζω φωτογραφίες για ιστοσελίδεςΑγοράστε φωτογραφίες για ιστοσελίδα ή εκτυπώσεις απο 0.14€."

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα κατα την κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι η εύρεση επαγγελματικών φωτογραφιών. Η χρήση μιας επαγγελματικής ή περισσότερων φωτογραφιών σε μια σελίδα πραγματικά μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο κομμάτι της εμφάνισης και της εντύπωσης.

 

ια να χρησιμοποιήσετε μια επαγγελματική φωτογραφία είναι βασικό να έχετε το νομικό δικαίωμα να την χρησιμοποιήσετε. Μέχρι πριν από αρκετό καιρό η αγορά μιας φωτογραφίας έστω και σε μικρό μέγεθος απο τα μεγαλύτερα πρακτορεία ήταν μια διαδικασία τόσο ακριβή που πολλοί λίγοι μπορούσαν να πραγματοποιήσουν. Ακόμα και εάν κατασκευάζετε ιστοσελίδες για άλλους και δεν βάραινε εσάς, το κόστος αυτό καθιστούσε ανέφικτη την χρήση επαγγελματικών φωτογραφιών.

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει τραγικά τα τελευταία χρόνια μέσω των σελίδων microstock Photography. Στις ιστοσελίδες αυτές μπορείτε να προμηθευτείτε άψογες επαγγελματικές φωτογραφίες για χιλιάδες θέματα με τιμές που ξεκινάνε απο 0,14€ αλλά κυμαίνονται συνήθως στα 1-2€ η μία (για αναλύση κατάλληλη για χρήση σε ιστοσελίδες).

Οι ιστοσελίδες αυτές δουλέυουν ως εξής. Δίνουν την δυνατότητα σε οποιονδήποτε να ανεβάσει δικές του φωτογραφίες τις οποίες μεταπωλεί η ιστοσελίδα αποδίδοντας ποσοστά στους χρήστες που τις ανεβάζουν. Βέβαια μην νομίζετε οτι μπορείτε να πάρετε την ψηφιακή μηχανή σας και να τραβάτε φωτογραφίες για να ανεβάσετε. Τα κριτήρια για να δεχτούν μια φωτογραφία είναι πάρα πολύ υψηλά και οι περισσότεροι που στέλνουν φωτογραφίες εκεί είναι επαγγελματίες φωτογράφοι.

 

Αυτό όμως που σας ενδιαφέρει εσάς αυτήν την στιγμή είναι ότι μέσω των σελίδων αυτών μπορείτε να αγοράσετε επίσημα φωτογραφίες κατάλληλες τόσο για χρήση στο διαδίκτυο όσο και σε εκτυπώσεις (μεγαλύτερης ανάλυσης)

Η ιστοσελίδα που χρησιμοποιώ εγώ κατά κόρον και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο το περιεχόμενο είνα το Fotolia.com

Εκτός απο τις απλές φωτογραφίες μπορείτε επίσης να αγοράσετε Illustration και γραφικά τύπου Vector. Επισκεπτείτε το fotolia και ρίξτε μια ματιά στο περιεχόμενο του. Είναι σίγουρο ότι θα σας λύσει τα χέρια.

 5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


δωρεάν εικόνες

Υπάρχουν καί sites μέ δωρεάν εικόνες όπως τό http://www.photosshare.gr    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας