Πως θα κρατήσω τον εσωτερικό μου χώρο δροσερό?Αν δεν έχετε κλιματισμό – ή αν θέλετε να κρατήσετε το λογαριασμό του ρεύματος μακριά από τους «κλέφτες» της ΔΕΗ – μπορείτε ακόμα να μειώσετε τη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας.
Υπάρχουν πολλές λίστες ιδεών που δίνουν συμβουλές για τον έλεγχο του κλίματος στους εσωτερικούς χώρους. Οι περισσότερες από αυτές τις ιδέες δεν απαιτούν ανακαίνιση του σπιτιού σας.
Ορισμένοι θα τα έχετε ακούσει και πριν, όπως είναι ο περιορισμός των δραστηριοτήτων που παράγουν θερμότητα. Θα βρείτε επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους ανεμιστήρες οροφής, τους ανεμιστήρες σοφίτας και ανεμιστήρες σε όλο το σπίτι.
Εάν έχετε AC (Air Condition), δεν θα πρέπει να παραλείπετε να ελέγχετε τα φίλτρα της μονάδας. Τα καθαρά φίλτρα κάνουν τα μηχανήματα να λεοτουργούν πιο αποτελεσματικά, κάτι το οποίο θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Επίσης, χρησιμοποιήστε την επιλογή dehumidifier αντί για τις πρώτες στροφές του καθορισμού των temp ως λιγότερο υγρό αέρα και αισθανθείτε έτσι πιο άνετα.5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας