Πως θα καταφέρω να έχω την τέλεια σχέση"Το να παντρευτώ την γυναίκα μου ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη απόφαση που πήρα στην ζωή μου. Έχω σχεδόν την τέλεια σχέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα όλα είναι τέλεια. Η σχέση μας πάντα έχει τα πάνω της και τα κάτω της, Είναι ευτυχισμένος" Γιάννης.

 

Ευτυχισμένος: Μια λέξη που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Άλλοι την νιώθουν, άλλοι την ψάχνουν, άλλοι νομίζουν ότι δεν θα την συναντήσουν ποτέ.  Το θέμα σε αυτό το άρθρο δεν είναι η ευτυχία, αλλά η τέλεια σχέση.  Αλλά αν δεν κάνω λάθος το δεύτερο δεν φέρνει το πρώτο?

Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει η «τέλεια σχέση » Δεν γίνεται να είναι όλα ρόδινα. Μην έχουμε αυτή τη ψευδαίσθηση. Όπως είπε και ο φίλος Γιάννης, οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Η ουσία είναι να είσαι σε μ ια σχέση που να σε γεμίζει, να σε συμπληρώνει, να σε συντροφεύει.  Να νιώθεις καλά με το άλλο σου μισό. Να νιώθεις καλά με το ίδιο σου τον εαυτό. 

"Η σχέση δεν είναι 100αρι. Είναι μαραθόνιος. Χρειάζεταισυνεχής προσπάθεια και από τα 2 μέρη για να κρατηθεί. Αυτό τουλάχιστον πιστεύωεγώ"    Αναστασία

 διάβασε ένα άρθρο με συμβουλές για σχέσεις από απόσταση

Διάβασε ένα άρθρο σχετικά με την αντιμετώπιση χωρισμού :

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας