Πως να προωθήσω μια επιχείρηση στο ίντερνετΚαλή η ιστοσελίδα, καλό και το SEO της, καλή και η διαφήμιση της. Όλα αυτά όμως είναι χρονοβόρα και πολυέξοδα και το κυριότερο είναι πρόσκαιρα. Αν δεν έχουν συνεχή στήριξη παίρνουν τον κατήφορο στην αρένα του συναγωνισμού. Αν θέλετε να την αναπτύξετε σε σταθερή βάση, πρέπει να δημιουργήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες (υποψήφιους και νυν). Και αυτό στο απρόσωπο ίντερνετ μπορεί να γίνει μόνο μέσω ενός blog. Ενός blog που θα εκφράζει πρώτα εσάς και μετά την επιχείρηση σας. Ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει.

Το βασικότερο που πρέπει να κάνετε είναι να γνωριστείτε με το κοινό σας. Μην γράφετε σαν να απευθύνεστε σε πελάτες. Τα blogs έχουν μεγάλη ποικιλία επισκέψεων και όχι μόνο άμεσους αγοραστές.

Βελτιστοποιείστε το Onpage SEO του Blog σας. Το δυνατό κομμάτι ενός blog είναι ότι μπορεί να εμφανιστεί σε αρκετούς long tail όρους λόγω της φύσης του. Παρόλα αυτά είναι απαραίτητο να ακολουθούμε κάποιους βασικούς κανόνες για το onpage seo........

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο  0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας