Πως να κρατάω τα περιστέρια μακριά από το μπαλκόνι μουΘα χρειαστείτε

Χαλασμένα η παλιά cd

Πετονιά ή σπάγγο.

Μια μικρή σκάλα

Oι κατοικούντες στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών πολλές φορές έχουν συναντήσει τα δωράκια που μας αφήνουν οι επισκέπτες μας στα μπαλκόνια. Καμιά φορά, τα μπαλκόνια μας γίνονται μόνιμο στέκι των περιστεριών, ειδικά άμα έχουμε κάποια εξοχή από πάνω μας από όπου μπορούν να την αράζουν με τις ώρες και να μας βομβαρδίζουν ανενόχλητα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα αντιιμετωπίσουμε. Καραμπίνα,υγρά δυσοσμίας, μεταλλικά πλέγματα που τα φυλακίζουν απέξω (κι εμάς από μέσα), καλώδια χαμηλής τάσης κ.α.

Υπάρχει όμως κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά ενοχλητικό για τα περιστέρια και βολικό σε εμάς. 

Αν έχετε χαλασμένα cd ή cd που δεν χρειάζεστε μπορείτε με έναν τρόπο να τα κρεμάσετε μπροστά από το μπαλκόνι σας, ψηλά ή χαμηλά. Το φέγγισμα των cd που κουνιούνται από τον αέρα αποτρέπει τα περιστέρια από το να εγκατασταθούν στο μπαλκόνι μας. Βάλτε τα σε απόσταση 30-50 εκ. το ένα από το άλλο και αφήστε τον αέρα να κάνει τη δουλειά.

Τι να προσέξετε !!

Αυτή είναι μια μέθοδος που όπως και όλες ενδεχομένως θα έχει κι ένα ποσοστό αποτυχίας. Είναι όμως αποδεδειγμένα ο πιο ανέξοδος και βολικός τρόπος που αξίζει να δοκιμάσετε πριν καταφύγετε σε πιο "επαγγελματικές" λύσεις.

Για αυτό το σκοπό να επιλέγετε ανοιχτού χρώματος cd  έτσι ώστε να ανακλούν καλύτερα το φως του ήλιου.

 2.3
Μέσος Όρος: 2.3 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας