Πως να κάνω φιλέτο μαριναρισμένο



Θα χρειαστείτε

Υλικά
4 μερίδες

- 1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο

- 3-4 φύλλα δεντρολίβανο

- 1 / 2 φλιτζάνι βαλσαμικό ξίδι

- 1 / 4 φλιτζανιού σάλτσα Worcestershire

- 1 / 4 φλιτζάνι, συν 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

- Τοποθετήστε το φιλέτο σε ένα μεγάλο δοχείο αποθήκευσης τροφίμων με το δεντρολίβανο, το ξύδι, τη σάλτσα Worcestershire και 1 / 4 φλιτζανιού ελαιόλαδο.

- Αφήστε το στο ψυγείο να μαριναριστεί μία ολόκληρη μέρα ή νύχτα, γυρίζοντας το περιστασιακά.
- Για να μαγειρέψετε, αφαιρέστε το φιλέτο από τη μαρινάδα, στραγγίξτε το και ρίξτε 2 κουταλιές ελαιόλαδο.

- Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ (ή σε ένα τηγάνι) και βάλτε το φιλέτο για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.

-Αφήστε το περίπου 10 λεπτά πριν το σερβίρετε.



0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας