Πως να κάνω ανακαινιση οδοντιατρειουΗ ανακαίνιση οδοντιατρείου σήμερα βασίζεται στις πιθανές ανάγκες του γιατρού που μπορεί να είναι:

  • χώρος υποδοχής
  • χώρος εξέτασης
  • χειρουργική περιοχή
  • ειδικός παιδιατρικός χώρος και
  • γραφείο.

Στην ανάγκη ενσωμάτωσης υποδομών για την χρήση σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού, μηχανημάτων και χώρων αποθήκευσης.

Και τέλος, στην ανάγκη της δημιουργίας μιας ατμόσφαιρας ιδιαίτερα φιλικής, που να βοηθάει στην αποβολή του στρες, το οποίο κυριεύει μεγάλο ποσοστό ασθενών, όταν βρίσκονται μέσα σε ιατρεία.

Ο σχεδιασμός των χώρων εξέτασης και επεμβάσεων, πραγματοποιείται, αφού  ληφθούν υπόψιν, όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής που απαιτούνται, ο κατάλληλος φωτισμός και η ενσωμάτωση των μηχανημάτων στον χώρο, με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοείται η εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου.

Το γραφείο του γιατρού σχεδιάζεται με βάση το προσωπικό του στυλ. Οι υποδομές για ηλεκτρονικό εξοπλισμό και αποθηκευτικούς χώρους σχεδιάζονται ανάλογα με τις ανάγκες του. Το γραφείο είναι ο καθρέπτης του γιατρού στα μάτια του πελάτη, γι’ αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμησή του.

Ο χώρος υποδοχής του ιατρείου τείνει να γίνει ο σημαντικότερος παράγοντας, που επηρεάζει τον ασθενή στην απόφασή του να επισκεφτεί και πάλι το ίδιο οδοντιατρείο, ή να το προτείνει σε κάποιον άλλο. Επίσης είναι ο χώρος όπου ο ασθενής έχει την ανάγκη να αισθανθεί ασφάλεια και άνεση, πριν την επαφή του με τον γιατρό. Το μάρκετινγκ παντρεύεται με την αισθητική και δημιουργούνται χώροι πραγματικά ξεχωριστοί, που εντυπωσιάζουν και δίνουν την αίσθηση του μοντέρνου και του πολυτελούς.  Οι ασθενείς αντιλαμβάνονται την αισθητική και την εμφάνιση του οδοντιατρείου σαν αντανάκλαση της δουλειάς του γιατρού.

Συνηθισμένα λάθη στο σχεδιασμό οδοντιατρείωνanakainish odontiatreiou 2.jpg

  • Ειδικότερα στα παλιά ιατρεία είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να υπάρχουν διάφορες συσκευές πάνω σε πρόχειρους πάγκους, υπολογιστές με καλώδια απλωμένα στον χώρο και μια γενική αταξία στον χώρο, που οφείλεται στις ελλιπείς ηλεκτρολογικές υποδομές.
  • Ο χώρος του γραφείου δεν επιτρέπει μια ιδιωτική συνομιλία διότι επικοινωνεί με τον χώρο υποδοχής και οι συνομιλίες γίνονται ουσιαστικά αντιληπτές από τους υπόλοιπους παρευρισκομένους στο ιατρείο.
  • Ο χώρος αποστείρωσης είναι ανεπαρκής και ιδιαίτερα ευάλωτος σε μολύνσεις. Το ίδιο ελλιπής μπορεί να είναι ο αποθηκευτικός χώρος του ιατρείου.
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα προέκτασης ή ανανέωσης του είδη υπάρχοντος ιατρικού εξοπλισμού, λόγω κακής εργονομίας των χώρων εξέτασης και χειρουργικής.


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα


najfajniejsze chwilowki dla rencistow

Się na pożyczka online zarzewie upominek. Trwaniem wierzytelności intymnej komuś pożądałoby się w takim razie aż do tys.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας