Πώς να κάνετε μακαρόνια καρμποναρα όπως στο La pasteria



Θα χρειαστείτε

  • 10 γρ. Βούτυρο
  • 100 γρ. Μπέϊκον
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 160 γρ κρέμα γάλακτος
  • 15 γρ.γκράνα (τυρί)
  • 350 γρ σπαγκέτι ή 300 γρ πένες (βρασμένα αλ τέντε)
  • 1 αυγό
  • Μαϊντανος

Η καρμπονάρα που τρώμε στο la Pasteria

  1. Βάζουμε το βούτυρο το μπέϊκον αλατοπίπερο και τα σωτάρουμε καλά
  2. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την γκράνα να πάρουν βράση
  3. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και το αυγό και ανακατεύουμε μεχρι να δέσουν καλά
  4. Σερβίρουμε με μαϊντανό Carbonara


4.2
Μέσος Όρος: 4.2 (73 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


το αυγο

το αυγο ολοκληρο?

Χωρίς τα

Χωρίς τα τσοφλια

...!

Prwta to xtypame omelete ennoeite...

la pasteria

Ελεος. Δεν είναι αυτή η συνταγή



    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας