Πως να κανετε Γάμο στην εξοχήΌταν έρθει εκείνη ημέρα που θα σμίξετε για πάντα με τον/την αγαπημένη σας  θα θέλετε εκείνες οι στιγμές να μείνουν για πάντα ζωντανές. 
Και οι δύο είστε λατρεις της φύσης και αποφασίζεται απο κοινού πως τον γάμο σας θα το οργανώσετε μακριά απο την βαβούρα της πόλης που κατοικείται . Αρχικά,αφού έχετε κάνει μια καλή έρευνα για τα πιο ωραία μέρη , τελικά επιλέγετε αυτό που αρέσει πιο πολύ και στους δυό σας.  Είναι ένα μέρος καταπράσινο, με πολλά δέντρα και λουλούδια, με φρέσκο βουνίσιο αέρα και μια καταγάλανη λίμνη.  Πάνω στο βουνό βρίσκεται μια μικρή εκκλησία  όπου εκεί θα τελεστεί το μυστήριο. 

Στους πρόποδες του βουνού βρίσκεται ένα κτήμα όπου εκεί θα ακολουθήσει το γλέντι του γάμου. Είναι όλα όπως τα είχατε ονειρευτεί. Και έτσι,  όλες οι προετοιμασίες ξεκινάνε μέσα σε κλιμα χαράς, ενθουσιαμσού αλλά και αγωνίας.  Πολλούς μηνές πιο πριν, αρχίζετε να στέλνετε προσκλήσεις  σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θέλετε να παραβρεθούν εκείνη την σημαντική ημέρα  της ζωής σας , βγαίνετε στα μαγαζιά για να αγοράσετε τα ρούχα, οπως νυφικό και  κοστούμι,  επιλέγετε μπομπονιέρες ,  επισκέπτεστε εταιρίες catering ώστε να  καταλήξετε σε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στα δικά σας μέτρα και σταθμά , ψάξτε για φωτογράφο και διαλέξτε  αυτόν που σας ικανοποιεί πιο πολύ . Ακόμα, βρείτε ένα  θέμα για το  γάμο  σας, για παράδειγμα μπορείτε να  διαλέξετε σαν θέμα τις πεταλούδες ώστε να δέσει καλύτερα  με το γενικότερο περιβάλλον , ή  μπορείτε να επιλέξετε σαν θέμα νεράϊδες ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει και σας εκφράζει.  


Ημέρα εκείνη έφτασε και όλα είναι έτοιμα στην ώρα τους και οργανωμένα όπως ακριβώς επιθυμείτε. Όλοι ο καλεσμένοι έχουν έρθει και  εσείς φτάνετε στην  ώρα σας  πάνω σε ένα άλογο όπου στις σκάλες της εκκλησίας σας περιμένει  ο σε λίγο σύζυγος σας. Η τελετή του γάμου σε λίγη ώρα ολοκληρώνεται και έτσι με την ευχή του Θεού είστε πλέον αντρόγυνοι.  Και έτσι ξεκινάει το γλέντι!  Η ευχάριστη μουσική, ο πολύς  χορός  και  η ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί θα κάνουν  όλους τους  καλεσμένους σας να   χαίρονται με την ψυχή τους  εκείνη την ημέρα .  Φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάζει ένας απο τους πιο σημαντικούς ανθρώπους ,δηλαδή ο φωτογράφος .

Απο την αρχή μέχρι το τέλος ο φωτογράφους θα είναι εκεί για να τραβήξει τις πιο ωραίες στιγμές οι οποίες θα κρήσουν για μία ζωή ζωντανή εκείνη την ημέρα. Εσείς δε έχετε παρα να ακολουθήσετε τις οδηγίες του φωτογράφου σας για να βγάλετε  τις πιο όμορφες φωτογραφίες γάμου . Ίσως κουραστείτε λιγάκι με όλες τις φωτογραφίσεις γάμου που θα κάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά  το αποτέλεσμα  που θα έχετε απο όλο αυτό  θα σας ανταμείψει τους κόπους σας . 


Και αυτό ήτανε ! Ο γάμος και το γλέντι τελειώσαν και όλα κύλισαν όπως τα περιμένατε . Ο κόσμος  έμεινε ευχαριστημένος και σας  ευχήθηκε  τα καλύτερα στη ζωή σας.  Έτσι μια καινούργια ζωή ξεκίνησε για σας .
Απο δω και πέρα θα κάνετε άλλα και διαφορετικά σχέδια για τη ζωή σας γιατί δεν θα λειτουργείτε πλεον  σε ατομικό επίπεδο όπως μέχρι χθες.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας