Πως να γίνετε δοκιμαστής ιστοσελίδωνΠως να πληρωθείτε για να ελέγχετε την ευχρηστία μιας ιστοσελίδας.
Ναι! Υπάρχει και αυτό. Ένας ακόμα τρόπος για έξτρα εισόδημα. Δεν χρειάζονται κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις, δεν ξοδεύετε χρήματα. Αν ξέρετε αγγλικά, έχετε μια γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ και ένα μικρόφωνο είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Πως λειτουργεί
Πολλές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα νεοσύστατες, είναι πρόθυμες να σας πληρώσουν για να ελέγξετε την ευχρηστία της ιστοσελίδας τους, επειδή θέλουν να ξέρουν τι πραγματικά σκέφτονται οι άνθρωποι στην περιοχή που διαμένετε εσείς, ώστε να μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του χρήστη. Χάρη σε αυτή την ανάγκη, έχουν δημιουργηθεί κάποιες ενδιάμεσες ιστοσελίδες που δίνουν αυτήν την δυνατότητα στον μέσο άνθρωπο. Σας παρέχουν το λογισμικό για να κάνετε το τεστ ευχρηστίας και συλλέγουν τα αποτελέσματα των τεστ, τα οποία και παραδίδουν στην ενδιαφερόμενη εταιρία. Η ενδιαφερόμενη εταιρία πληρώνει για αυτήν την υπηρεσία. Η ενδιάμεση εταιρία κρατάει ένα μέρος των χρημάτων και το υπόλοιπο το μοιράζει στους δοκιμαστές. Η διαδικασία μοιάζει αρκετά με τις εταιρίες online ερευνών. Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη δεξιότητα, μόνο που σε κάποια από αυτά τα sites μπορεί να χρειαστεί να δώσετε κάποιο μικρό τεστ πριν σας δεχτούν σαν δοκιμαστή. Εξοπλισμός πέρα από το....
Διάβασε το υπόλοιπο άρθρο0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Μάλλον δεν είναι έτσι

Στη σημερινή εποχή με την κρίση που αναγκάζει τις επιχειρήσεις να κλείνουν μετά την άλλη, νομίζω ότι η υπηρεσία δοκιμής ιστοσελίδας είναι πολυτέλεια.
Κάποιος που θα κατασκευάσει μία ιστοσελίδα θα προσπαθήσει να ξοδέψει όσο γίνεται λιγότερα χρήματα, για να μην πω ότι θα την σχεδιάσει μόνος του με οδηγίες από κάποιο forum.
Αν αποτανθεί σε κάποιο γραφείο κατασκευής ιστοσελίδων το πιθανότερο είναι να θέλει κατασκευή-βελτιστοποίηση-προώθηση ιστοσελίδας σε εξευτελιστική τιμή.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας