Πώς να διαγνώσετε αν έχετε αλλεργία στην ασπιρίνηΠολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν κάποια ευαισθησία στην ασπιρίνη, αλλά είναι πολύ σπανιό για ένα άτομο να έχει αλλεργία στην ασπιρίνη. Επειδή η ασπιρίνη χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία πολλών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων και των πονοκεφάλων και των μυϊκοί πόνοι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν έχετε αλλεργία στην ασπιρίνη.

  1. Σημειώστε τα συμπτώματά σας μετά τη λήψη ασπιρίνης. Εάν είστε αλλεργικός στην ασπιρίνη, θα αναπτύξετε τα κοινά συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης. Μπορεί να έχετε δυσκολία στην αναπνοή, φαγούρα, κνίδωση και πρήξιμο. Η σοβαρότητα αυτής της αντίδρασης θα ποικίλλει από άτομο σε άτομο.
  2. Ελέγξτε το χρόνο που θα περάσει μέχρι να εμφανιστούν τα συμπώματα. Τα συμπτώματα της αλλεργικής αντίδρασης στην ασπιρίνη συνήθως εμφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες.
  3. Σταματήστε τη χρήση ασπιρίνης ή άλλων συναφή προϊόντων. Εάν είστε αλλεργικός στην ασπιρίνη, θα πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε οποιαδήποτε ανακουφιστικά μέχρι να μιλήσετε με το γιατρό σας. Τα περισσότερα άτομα που είναι αλλεργικά στην ασπιρίνη είναι αλλεργικοί και στην ιβουπροφαίνη.
  4. Κανονίστε ένα ραντεβού με το γιατρό σας. Συζήτηστε μαζί του για τα συμπτώματα που εμφανίζονται μετά την χρήση ασπιρίνης. Ο γιατρός σας μπορεί να θέλει να σας στείλει σε ένα ειδικό γιατρό για αλλεργίες για περαιτέρω εξέταση.
  5. Υποβληθήτε σε εξέτασεις για αλλεργίες. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει μια εξέταση αίματος.

Τι να προσέξετε !!

Θα πρέπει να αναζητήσετε άμεση ιατρική προσοχή εάν έχετε μία σοβαρή αλλεργική αντίδραση με την ασπιρίνη.4
Μέσος Όρος: 4 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας