Πως να βγάλω χρήματα με τα video μου



Μπορεί ο καθένας να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα μοιράζοντας βίντεο στο δίκτυο. Οι ιστοσελίδες που δίνουν αυτή την δυνατότητα συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Βασίζονται σε μια πολύ απλή ιδέα. Περιμετρικά των βίντεο παίζουν adsense διαφημίσεις και τα κέρδη μοιράζονται με αυτούς που βάζουν τα βίντεο. Σαν μέλος ανεβάζεις τα βίντεο σου, το site βάζει τις διαφημίσεις και κάθε φορά που κάνει κάποιος κλικ, το site παίρνει προμήθεια, την οποία και μοιράζεται μαζί σου. Ακολουθούν τρία από αυτά τα site. Και τα τρία ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, γιατί σου δίνουν και εναλλακτικούς τρόπους να βγάλεις χρήματα.

Break
Εκτός από videos μπορείς να ανεβάζεις και φωτογραφίες. Πέρα από τα έσοδα από adsense, μπορείς να κερδίσεις έως και 2000$ αν το βίντεο σου βγει στην πρώτη σελίδα και ως 25$ αν η φωτογραφία σου μπει σε κάποια γκαλερί. Δέχεται μόνο ορίτζιναλ βίντεο και φωτογραφίες.

Metacafe
Μπορείς να κερδίσεις 5$ για κάθε 1.000 προβολές του βίντεο σου. Αυτό που κάνει το Metacafe να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι κάθε φορά που ανεβάζεις ένα βίντεο, εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα για ένα διάστημα και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις πολλές προβολές σε σύντομο χρονικό διάστημα.........................

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο  



0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας