Πως να βάψετε τα μαλλιά σας με καφέ!Θα χρειαστείτε

ένα κύπελο

μια λεκάνη

μαύρο δυνατό καφέ

μια βουρτσά. 

Ο καφές δεν είναι καλός μόνο για την αναγκαία αφύπνιση μας το πρωί, μπορεί επίσης να προσφέρει και το επιθυμητό ξύπνημα για τα μαλλιά σας. Ο καφές αναδεικνύει το κόκκινο και το σκούρο καφέ χρώμα στα μαλλιά και ακόμα μπορεί να καλύψει το γκρι μαλλιά. Μπορείτε να προσθέσετε λάμψη ή ανταύγειες χρησιμοποιώντας από μείγμα καφέ, χωρίς επικίνδυνες  χημικές ουσίες ή αφύσικα συστατικά.

  Πως το κάνω:

1. ρίξτε τον καφέ στην λεκάνη. Θα χρειαστείτε την ποσότητα δύο - τριών καφετιέρων γαλλικού τύπου. Αν δεν είναι δροσερός ο καφές, αφήστε τον να κρυώσει λίγο. Μπορείτε να τοποθετήσετε την λεκάνη στον νεροχύτη σε περίπτωση που φοβάστε μήπως χυθεί.

2. βουρτσίστε τα μαλλιά σας επιμελώς. Μια τέτοια πλύση είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί σε καθαρά, ξεμπερδεμένα μαλλιά.

3. Βάλτε το κεφάλι σας στο νεροχύτη. Χρησιμοποιείστε το κύπελλο για να βρέξετε επιμελώς τα μαλλιά σας με τον καφέ. Δουλέψτε τον καφέ από τις ρίζες των μαλλιών σας ως τις άκρες χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας ή μια βούρτσα.

4. ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με τον καφέ για δεκαπέντε φορές. Θα σας πάρει περίπου δεκαπέντε λεπτά.

5. στρίψτε τα μαλλιά τας. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε μέσα στην λεκάνη ή στον νεροχύτη για να αποφύγετε του λεκέδες στο πάτωμα ή στο χαλί.

6. αφήστε έτσι τα μαλλιά σας για δεκαπέντε λεπτά. Αν θέλετε μπορείτε να τα πιάσετε ελαφρώς επάνω, μην τα τυλίγετε όμως με πετσέτα γιατί ο καφές θα απορροφηθεί.

7. ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με νερό και δώστε τους το στυλ που θέλετε. Θα διαπιστώσετε πως τα καφέ μαλλιά σας απέκτησαν λάμψη καιζωντάνια, τα γκρι καλύφθηκαν και εάν είχατε κόκκινες αποχρώσεις έγιναν πιο φωτεινές και πι    

Τι να προσέξετε !!

1. εάν δεν είδατε την επιθυμητή διαφορά, επαναλάβετε την διαδικασία όσες φορές χρειαστεί. οι φυσικές βαφές χρειάζονται περισσότερες εφαρμογές για μεγάλες αλλαγές.

2.εάν είστε ξανθιά το αποτέλεσμα μια τέτοιας πλύσης μπορεί να αποβεί μοιραίο. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια τέτοια θεραπεία δοκιμάστε μια μικρή τούφα από τα μαλλιά σας σε μη εμφανές σημείο. 3.8
Μέσος Όρος: 3.8 (39 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


His wardrobe is easy to pack

His wardrobe is easy to pack wrinkles are part of the look Louis Vuitton and the range is from guerrilla chic,

τι καφές

τι καφές χρειάζεται ακριβώς? γαλλικός έτοιμος μετα απο βράσιμο?

τι καφες

τι καφες χρειαζεται?γαλλικος βρασμενος?

καλό σαν ιδέα.

καλό σαν ιδέα. μήπως είναι λίγο επικίνδυνο;
τι εννοείς λέγοντας "εάν είστε ξανθιά το αποτέλεσμα μια τέτοιας πλύσης μπορεί να αποβεί μοιραίο";

μπορεί να αποβεί μοιραίο

μπορεί να αποβεί μοιραίο για το χρώμα των μαλλιών. Ο καφές είναι χρώματος καφέ. Σωστά;και το ξανθό είναι ξανθό.Απλά επειδή δεν έχει έντονη δράση το αποτέλεσμα σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά δεν θα είναι το επιθυμητό.
mica!!!

Egw n t dokimasw?ta malia m

Egw n t dokimasw?ta malia m eine kastanoksantha k den ksero t apotelesma...

οκ. απλά με την

οκ. απλά με την λέξη μοιραίο κατάλαβα άλλα πράγματα. thanks

προφανώς εισαι

προφανώς εισαι ξανθιά!!

πω πω!! κακιες

πω πω!! κακιες γιατι τι εχουν οι ξανθες ρε??    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας