πως να ασφαλίσω το αυτοκίνητο μου μέσω internetασφαλείστε το αυτοκίνητο σας μέσω διαδικτύου και γλιτώστε τις προμήθειες του ασφαλιστή..εδώ0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Ασφάλεια αυτοκινήτου online

Πολύ κσλό site σχετικά με την online ασφάλιση αυτοκινήτου είναι το www.insurancecompare.gr. Μπορείς να συγκρίνεις τιμές απο όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες μέσω των μεγαλύτερων sites σύγκρισης ασφαλειών. Επίσης υπάρχουν παρουσιάσεις και σχόλια για όλες τις direct ασφαλιστικές εταιρίες.

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Πάντως από πιο γνωστές εταιρείες, η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει κάποια έκπτωση για online ασφάλειες αυτοκινήτου http://www.europaikipisti.gr/gr/asfaleia-aytokinhtou-online

Τα 3 top websites για

Τα 3 top websites για ασφάλεια αυτοκινήτου κατά την άποψη μου είναι:

http://www.auto-asfalistra.gr
http://www.genikes-asfaleies.gr
http://www.car-insurance.gr

Πολύ χαμηλές τιμές και εξειδίκευση στην ασφάλεια αυτοκινήτου με αξιόπιστες ασφαλιστικές.. δεν αγοράζεις το συμβόλαιο online.. συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία του οχήματος, σου απαντάν με email με αναλυτική προσφορά και το αγοράζεις τηλεφωνικά και στο παραδίδουν στο χέρι με courier..

www.anasfalistos.gr

Εγώ αγόρασα την ασφάλεια αυτοκινήτου μου από το site www.anasfalistos.gr και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την ταχύτητα στην αποστολή του συμβολαίου μου. Νομίζω ότι έχει από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και συνεργάζεται με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και το γεγονός ότι μπαίνω στο site με κωδικό και μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση του συμβολαίου μου (κόστος, πότε λήγει, καλύψεις, κλπ). Το συστήνω ανεπιφίλακτα.

asfalish.gr - Online Ασφάλειες Αυτοκινήτων

Το καλύτερο site online ασφάλισης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών είναι το asfalish.gr

http://www.asfalish.gr

Είναι πολύ απλό στην χρήση με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες,πολύ χαμηλά ασφάλιστρα και άμεση εξυπηρέτηση.

Αγορά ασφάλειας Αυτοκινήτου

Πολύ καλό είναι και το http://www.genikesasfalies.gr
Μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητο σας, χωρίς περιττά κλικ.

Μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, φορτηγό, οδική βοήθεια. Tο γραφείο συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες και παρέχει ασφάλιστρα με χαμηλό κόστος.

Εντυπωσιακό,

Εντυπωσιακό, μπορείς να δεις τιμές χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσεις κανένα στοιχείο, να πληρώσεις με PayPal, και να σου στείλουν το συμβόλαιο οπουδήποτε τους πεις.
Εννοείτε και τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου και τρίμηνη ασφάλεια μοτοσυκλέτας.Ακόμα κάθε τόσο κάνουν και εξτρά προσφορές.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
www.genikesasfalies.gr

Τσεκαρα ολα τα παραπανω...

Να προσθεσω κι εγω οτι στη διαδικασια της αναζητησης για την ασφαλιση των αυτοκινητων μου, ζητησα τιμες απο ολα τα παραπανω sites που αναφερατε οπως φυσικα και απο μερικα αλλα που εμφανιστηκαν στην αναζητηση του google. Τελικα επελεξα να τα ασφαλισω στο asfalizomai-online.gr αφου εκτος απο τις χαμηλοτερες τιμες ηταν και σε γενικες γραμμες καλυτεροι στην εξυπηρετηση (κατα τη προσωπικη μου αποψη τουλαχιστον). το λινκ για το site ειναι http://www.asfalizomai-online.gr

Ένα ακόμα με πολύ καλές τιμές...

Κάποια από τα sites που αναφέρατε παραπάνω όντως έχουν χαμηλές τιμές ασφαλίστρων αλλά όχι τις χαμηλότερες. τα έψαξα όλα και εδω http://www.exasfalisi.com/asfaleia-autokinitou-times.html φαίνεται να έχουν τα πιο χαμηλά ασφάλιστρα αυτή τη στιγμή.

Θα συμφωνήσω...

έμεινα πολύ ικανοποιημένος και τώρα είμαι στη δεύτερη ανανέωση του συμβολαίου μου. εγώ πάντως τους είδα μέσω του http://asfaleiaautokinitou.net που προφανώς είναι και αυτό δικό τους site.

Φτηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Εγώ το έψαξα σχεδόν σε όλα τα site online ασφάλισης και βρήκα την καλύτερη τιμή για το αυτοκίνητό μου στο My-Ασφάλιση www.asfalisi.com.gr.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας