Πως μπορώ να συγκρίνω τιμές σε διάφορα προϊόνταΥπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τιμές διαφόρων προϊόντων ώστε να πραγματοποιήσετε αγορές με την πλέον συμφέρουσα τιμή.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΝ
http://www.e-prices.gr/

Αρχικά υπάρχει το παρατηρητήριο τιμών του υπουργείου  Οικονομίας. Στην ιστοσελίδα αυτή παρέχεται μια λίστα προιόντων. Αρχικά επιλέγεται το είδος των προιόντων απο την αριστερη στήλη, και μετά επιλέγεται μία η περισσότερες περιοχές. Επιλέγετε απεικόκιση τιμών, και σας προβάλει μια λίστα με συγκεκριμένα προϊόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας για να επιλέξετε και να δείτε τις τιμές.

Η σελίδα γενικά είναι αρκετά δύσχρηστη και δεν περιέχει ακόμα τιμές για μεγάλο αριθμό προιόντων. 

 

SKROUTZ.gr
http://www.skroutz.gr/

To skroutz.gr αποτελεί το παλιό και νωστό site για σύγκριση τιμών. Ξεκίνησε ως ένα site με σύγκριση ηλεκτρονικών ειδών και έχει εξελιχθεί περιλλαμβάνοντας χιλιάδες είδη που μπορεί κανείς να προμηθευτεί απο ηλεκτρονικά καταστήματα. Επίσης περιλαμβάνει πλέον ενδιαφέρουσες υπηρεσίες αναζήτησης και σύγκρισης, δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα και την δυνατότητα να φτιάξετε εσείς το δικό σας κατάστημα μέσα απο το skroutz.gr

 

e-PRICE
http://www.eprice.gr/

To e-price είναι μια νέα προσπάθεια. Πολύ πιο απλό στην χρήση του, λειτουργεί κυρίως ως μηχανή αναζήτησης και δεν διαθέτει ακόμα το μέγεθος της πληροφορίας που έχει το skroytz. Παρόλα αυτά είναι απλό στην χρήση του και για κάποια προιόντα κάνει καλά την δουλεία του. 

 

LIVE-SUPERMARKET
http://www.livesupermarket.gr/

To livesupermaket είναι μια σελίδα που δίνει την δυνατότητα σύγκρισης τιμών στα super market της Κρήτης αλλά σύντομα θα δίνει την δυνατότητα να συγκρίνετε και τιμές απο τα super market της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Αφόρα προς το παρών μόνο τα συγκεκριμένα καταστήματα και εάν επεκταθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα θα είναι πολυ χρήσιμο για όλους μας. 

 

e-Mallers
http://grel.emallers.com

Μια ακόμα προσπάθεια είναι το emallers. Δύσχρηστο λίγο στην αρχή καθώς διαθέτει διάφορες άλλες πληροφορίες εκτός της σύγκρισης τιμών.  Με λίγο εξάσκηση μπορεί να γίνει χρήσιμο αλλά θέλει ακόμα βελτίωση.

 

Τέλος υπάρχουν διάφορες άλλες σελίδες που παρέχουν υπηρεσίες σύγκρισης προιόντων.Το pricetag, το less.gr είναι δύο απο αυτές που χρειάζονται όμως ακόμα δουλειά. Τέλος υπάρχει και το HotelBase που παρέχει σύγκριση τιμών για ξενοδοχεία και Αεροπορικά εισητήρια.   

 

 4.5
Μέσος Όρος: 4.5 (4 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας