Πως λειτουργεί ο πράσινος καφές και το χλωρογενικό οξύ ?Θα χρειαστείτε

Ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα πράσινου καφέ

Πολλοί ειδικοί αλλά και ο Dr Οζ από την τηλεοπτική του εκπομπή, έχουν αναφέρει τις καταπληκτικές, αδυνατιστικές ικανότητες που έχουν τα συμπληρώματα με εκχύλισμα από πράσινο καφέ.  Ο δρ οζ δεν είναι ο μόνος ειδικός που προτείνει τα συμπληρώματα πράσινου καφέ. Ένας άλλος πολύ διάσημος είναι και ο Δρ. Joe Vinson.

Το κακό με αυτό είναι ότι έτσι ξεπετάχτηκαν ένα σωρό εταιρείες για να βγάλουν εύκολα χρήματα, φτιάχνοντας συμπληρώματα αμφιβόλλου ποιότητας και ασφάλειας. Για αυτό το λόγο, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί πριν αγοράσετε ένα τέτοιο συμπλήρωμα! Κάποια είναι αποτελεσματικά, κάποια όχι, κάποια είναι ασφαλή κάποια όχι ! Τόσο απλά!

Περισσότερα για το GCB (green coffee bean extract εκχύλισμα πράσινου καφέ)

Το gcb είναι πλούσιο σε μία φυτική ένωση που ονομάζεται χλωρογενικό οξύ. Έρευνες έχουν καταδείξει ότι το χλωρογενικό οξύ αυξάνει τον μεταβολισμό και σταθεροποιεί το ζάχαρο του αίματος στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτές οι δύο ιδιότητες είναι πολύ σημαντικές στην επιτυχημένη απώλεια βάρους.

Αυξάνωντας τον μεταβολισμό, το σώμα μας "καίει" τα λιποκύτταρα πιο γρήγορα, και το λίπος πιο αποδοτικά. Επίσης, η επαναφορά του ζαχάρου στο φυσιολογικό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται και η όρεξη μας για τρόφιμα με πολλή ζάχαρη, όπως τα γλυκά, τα παγωτά, τα σιροπιαστά κλπ. Έτσι καίμε και περισσότερες θερμίδες και καταναλώνουμε λιγότερες, δημιουργώντας χωρίς κόπο ένα σημαντικό θερμιδικό έλλειμα!


Πως να διαλέξω το σωστό συμπλήρωμα πράσινου καφέ ?
Πριν αγοράσετε ένα συμπλήρωμα πράσινου καφέ, βεβαιωθείτε για τα εξής:

  • Ότι παρασκευάζεται στην Αμερική
  • Ότι αναγράφει Pure Green Coffee Bean Extract
  • Ότι κάθε κάψουλα έχει 50 % περιεκτικότητα σε χλωρογενικό οξύ και 800 mg εκχυλίσματος πράσινου καφέ

 

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο πράσινο καφέ και το χλωρογενικό οξύ, δείτα τα παρακάτω links. Στις σελίδες αυτές μπορείς επίσης να μάθεις και ποιος εταιρείας το χλωρογενικό οξύ έχει δοκιμαστεί στις περισσότερες κλινικές μελέτες. Μην αγοράσεις κάτι άλλο, γιατί πιθανότατα να μην χάσεις πολλά κιλά !

Τι είναι ο πράσινος καφές: http://www.greencoffeehellas.com/2014/03/prasinos-kafes.html
Τι είναι το χλωρογενικό οξύ: http://www.greencoffeehellas.com/2014/03/xlwrogeniko-oksi.html

 

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας