Πώς κάνουμε φασολάκια φρέσκα γιαχνί



Θα χρειαστείτε

  • 1 κιλό φασολάκια φρέσκα
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κονσέρβα ντομάτα
  • 2 κουταλιές της σούπας πελτέ
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  1. Πλένετε τα φασολάκια.
  2. Καθαρίζετε τις ίνες και τις άκρες τους.
  3. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι.
  4. Προσθέτετε τα φασολάκια και το σκόρδο.
  5. Ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ και 2 φλυτζάνια νερό και αφήνετε να πάρει βράση.
  6. Προσθέτετε τις πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια.
  7. Προσθέτετε το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε.
  8. Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους.


4.2
Μέσος Όρος: 4.2 (10 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Το καλύτερο

Το καλύτερο παντως θα ηταν να μην τσιγαρισει το κρεμμυδι αλλα να τα ριξει ολα μαζι και αντι για πελτε μπορει να βαλει ετοιμη ψιλοκομμενη ντοματα και μια φρεσκια για να ειναι πιο νοστιμο.Αν αποφευγουμε τα τσιγαριστα και πιο νοστιμα και πιο υγιεινα ειναι.



    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας