Πως κάνω ντοματόσουπα



Υλικά

- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο

-1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

-2 καρότα, αποφλοιωμένα και κομμένα

-3 μίσχοι σέλινο ψιλοκομμένοι

-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

-1 κύβο με ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών

-1 κονσέρβα ντοματάκια

-1 ciabatta (τσιαπάτα) κομμένη σε κύβους

-1/4 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

-2 κουτ.σούπας ρίγανη
-λίγο ποπ κορν προαιρετικά

Εκτέλεση
-Σε μια κατσαρόλα ρίχνω 2 κουταλιές λάδι, κρεμμύδια, καρότα, σέλινο και σκόρδο και τα αφήνω για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Πολτοποιώ τις ντομάτες.
-Ρίχνω τον ντοματοπολτό μέσα στην κατσαρόλα και τα αφήνω να σιγοβράσουν 10-15 λεπτά.
- Τέλος, βάζω σε ένα ταψί το ψωμί, το λάδι, τα σκόρδα, το τυρί, τη ρίγανη και τα ψήνω στο φούρνο για 10-15 λεπτά ή μέχρι τραγανιστές και χρυσά.
-Βάζω τη σούπα στο πιάτο και από πάνω βάζω το ψημένο ψωμί και το ποπ κορν αν θέλω.



0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας