Πώς κάνω λεμονάδα



Θα χρειαστείτε

1 κιλό ζάχαρη

4 ποτήρια νερό

4 ποτήρια νερού χυμό λεμόνι

  1. Βράζω τη ζάχαρη με το νερό έως ότου γίνει σιρόπι πηχτό(10 λεπτά περίπου βράσιμο).
  2. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει εντελώς.
  3. Κατόπιν ρίχνουμε στο σιρόπι το χυμό του λεμονιού.
  4. Ανακατεύουμε καλά.
  5. Ρίχνουμε το συμπυκνωμένο χυμό σε καθαρά μπουκάλια και τον διατηρούμε στο ψυγείο.
  6. Σερβίρεται αραιωμένος με παγωμένο νερό.

.



4
Μέσος Όρος: 4 (31 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Πολυ κακο και

Πολυ κακο και παραπλανητικο.
Το αρθρο γραφει "ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ¨"
Δηλαδη το σιροπι απο τι ειναι?
Δεν εχει ζαχαρη ???

λεμονάδα χωρίς ζάχαρη

Δεν μπορούμε να κάνουμε λεμονάδα χωρίς ή με λιγότερη ζάχαρη; Αυτό που γράφεις στην αρχή της συνταγής για να κάνουμε σιρόπι με 1 κιλό ζάχαρη, δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα γιατί δεν συμπαθώ τη ζάχαρη πολύ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ

Εγώ θέλω μια συνταγή για μια λεμονάδα για 1 (ολογράφως ΕΝΑ) ποτήρι του νερού που γίνεται σε 2 (ολογράφως ΔΥΟ) λεπτά οταν γυρνάω σπιτι και δεν εχω όρεξη για ΤΙΠΟΤΑ αλλο ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή παρα μονο να ξεδιψάσω ΣΥΝΤΟΜΑ με μια δροσερη λεμοναδα με παγακια.
Μια λεμονάδα που δεν θα μου καθεται η ξυνιλα στο λαιμο και οχι πολυ γλυκια ωστε να μου ερχεται αναγούλα!

Ωραίο και

Ωραίο και κυρίως εύκολο και γρήγορο!

Είναι ότι

Είναι ότι χρειάζεται για τις ζεστές μέρες που αναμένουμε.Και εύκολο επίσης.

popopo eimai 11 xronon kai

popopo eimai 11 xronon kai ftiaxno glika klp kai htan teleio grigoro apolaustiko drosistiko kai kirios oikonomiko|!!!!!



    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας