Πως επιλέγω εταιρεία στοιχήματος στο διαδίκτυο.Η επιλογή της στοιχηματικής εταιρείας για την εγγραφή μας στο διαδίκτυο είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει να γίνεται χωρίς κριτήρια και ανεξέλεγκτα.

Για να παίξουμε στοιχημα on-line απαιτείται η εγγραφή μας σε μία εταιρεία που διοργανώνει και μπορεί να μας παρέχει στοιχηματικές υπηρεσίες. Η εταιρεία που επιλέγουμε είναι τόσο σημαντική όσο οι επιλογές μας στο στοίχημα και η διαχείριση αυτών των επιλογών έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να έχουμε καταφέρει να διασκεδάσουμε και παράλληλα να μην έχουμε χάσει κυρίως το διαθέσιμο κεφάλαιο μας.

Υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες στο διαδίκτυο άλλες γνώστες άλλες όχι, αυτές πρέπει να κριθούν με βάση την αξιοπιστία στους, τον επαγγελματισμό τους και την εξυπηρέτηση που μπορούν να προσφέρουν.
Ας δούμε αναλυτικά ποια πρέπει να είναι το κριτήρια επιλογής μας.

Σε ποιον ανήκει η στοιχηματική εταιρεία; Είναι σημαντικό γιατί κρίνεται η μέγιστη αξιοπιστία της, είναι διαφορετικό μία εταιρεία να ανήκει σε εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο και διαφορετικά σε μία εταιρεία σε έναν φορολογικό παράδεισο.

Πόσα χρόνια λειτουργεί η εταιρεία; Δείχνει ότι οι παίκτες του στοιχήματος την εμπιστεύονται και την επιλέγουν.

Με τι γκανιότητα προσφέρει τα σημεία για το στοίχημα. Η γκανιότητα είναι το κέρδος της εταιρείας και το πόσο χάνει ο παίκτης. Όσο μικρότερη είναι η γκανιότητα τόσο περισσότερο είναι κερδισμένος ο παίκτης σε βάθος χρόνου.

Σε ποίο τρόπο δέχεται καταθέσεις και αναλήψεις και πόσο χρόνο χρειάζεται για τις διευθέτηση.

Πόσα αθλήματα και πόσες επιλογές έχει διαθέσιμες για να υπάρχει μεγάλο εύρος σημείων.

Πόσες έξτρα υπηρεσίες διαθέτει. Για παράδειγμα αν έχει στατιστικά πρωταθλημάτων, ζωντανά αποτελέσματα και ζωντανή αναμετάδοση αγώνων μέσω live streaming.

Πόσα ειδικά στοιχήματα προσφέρει στην πλατφόρμα της και με ποιους κανόνες. Είναι καλύτερα να έχει 100 επιλογές σε ειδικά στοιχήματα από 20 επιλογές. Επίσης είναι πολύ σημαντικό με ποιο τρόπο τις προσφέρει, για παράδειγμα υπάρχει εταιρεία που προσφέρει το γκολ-γκολ με την μορφή ‘' και οι δύο ομάδες να σκοράρουν'' ‘'μία ομάδα να σκοράρει'' και ‘'καμία ομάδα να σκοράρει'' σε αυτό το παιχνίδι αν επιλέξεις μία ομάδα να σκοράρει και το ματς έρθει 0-0 χάνεις ενώ στις περισσότερες εταιρείες υπάρχουν δύο επιλογές με γκολ-γκολ και όχι-γκολ όπου στο 0-0 το στοίχημα είναι κερδισμένο.

Τέλος, σημαντική είναι και η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που έχει η εταιρεία για την γρήγορη και αξιόπιστη διευθέτηση των τυχόν προβλημάτων.

Τα μπόνους και οι προσφορές των εταιρειών δεν είναι τόσο σημαντικά όσα τα παραπάνω αν και για κάποιους είναι το πρώτο κριτήριο.

Αν επιλέξετε εταιρεία στοιχημάτων συμφώνα με τα παραπάνω κριτήρια δύσκολα θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα και θα μπορέσετε να απολαύσετε τους συνεχώς έντονους ψυχολογικούς και συναισθηματικούς μηχανισμούς που μπορεί να μας δώσει το στοίχημα.

Τι να προσέξετε !!

Σε ποιόν ανήκει η στοιχηματική εταιρεία5
Μέσος Όρος: 5 (4 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας