Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον χωρισμό?Σίγουρα το πώς αντιδράει κάποιος σε έναν χωρισμό   εξαρτάται κυρίως από τον χαρακτήρα του αλλά μήπως παίζει ρόλο και το ζώδιο του;

Διάβασε παρακάτω πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο  μετά από έναν χωρισμό και σκέψου αν σου θυμίζει κάτι!

 

 

 • Κριός (21 Μαρτίου-20 Απριλίου) : Το περήφανο αυτό ζώδιο της φωτιάς δεν θα αντιδράσει πολύ ήρεμα μετά από ένα χωρισμό! Ακόμη και αν δεν είναι δική του απόφαση, θα δείξει σε όλους ότι ήταν και δική του επιλογή. Είναι πολύ πιθανό να βρίσει και να φωνάξει αλλά ένα είναι μόνο σίγουρο, δεν θα κλάψει ποτέ μπροστά στον/στην πρώην σύντροφο του και δεν θα ικετέψει για επανασύνδεση.
 • Ταύρος (21 Απριλίου- 20 Μαΐου) : Οι ταύροι είναι ζώδια της γής και επιθυμούν την σταθερότητα και δεν αντιδρούν καλά στις αλλαγές. Ένας χωρισμός για αυτούς είναι μεγάλη υπόθεση και θα κλειστούν στον εαυτό τους για πολύ καιρό μέχρι να το ξεπεράσουν. Είναι, όμως, πολύ περήφανοι και για αυτό δεν θα επιδιώξουν καμία επικοινωνία με τον/την πρώην τους.
 • Δίδυμοι (21 Μαϊού- 21 Ιουνίου) : Οι δίδυμοι είναι ζώδια του αέρα και τους αρέσουν οι αλλαγές ενώ απεχθάνονται τη σταθερότητα. Ένας χωρισμός για αυτούς είναι μέσα στο πρόγραμμα και ενώ μπορεί να στεναχωρηθούν θα το δουν σαν μια ευκαιρία για ανανέωση και ελευθερία. Συνήθως κρατούν φιλικές σχέσεις με τους πρώην τους και θέλουν να μαθαίνουν τα νέα τους.
 • Καρκίνος (22 Ιουνίου-22 Ιουλίου) : Ο χωρισμός για έναν καρκίνο είναι πολύ σοβαρό ζήτημα καθώς δένεται πολύ με τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή του. Το παίρνει πολύ άσχημα, κλαίει και δηλώνει πως η ζωή του τελείωσε εκεί. Χρειάζεται πολύ καιρό για να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να προχωρήσει παρακάτω.
 • Λέων (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου) : Ένας λέων δεν θα δείξει ποτέ πόσο μπορεί να τον πληγώσει ένας χωρισμός καθώς είναι πολύ περήφανος και εγωιστής. Θα προσπαθήσει να πείσει του γύρω του και τον εαυτό του πως δεν τον νοιάζει πια και θα συνεχίσει τη ζωή του.
 • Παρθένος (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου) : Ένας παρθένος δεν εκπλήσσεται από έναν χωρισμό και προσπαθεί να εκλογικεύσει την κατάσταση. Μέσα του πονάει αλλά δεν θα το δείξει ποτέ!
 • Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου) : Ένας ζυγός αποζητά την συντροφικότητα στη ζωή του και θα πονέσει πολύ από έναν χωρισμό. Θα πνίξει όμως τον πόνο του διασκεδάζοντας ασταμάτητα με την παρέα του. Δεν θέλει να θυμάται και να στεναχωριέται για αυτό δεν θέλει να περνάει ώρες μόνος του.
 • Σκορπιός (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Ο σκορπιός το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μετά από έναν χωρισμό είναι η εκδίκηση! Θέλει με κάθε τρόπο να κάνει τον/την πρώην του να πληρώσει για το γεγονός και δεν θα δείξει στιγμή πόσο πονάει.
 • Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου) : Οι τοξότες είναι ζώδια που δεν μπορούν την πίεση μια σχέσης και επιζητούν την ελευθερία τους. Αντιδρούν καλύτερα από όλους σε έναν χωρισμό καθώς σκέφτονται πάντοτε αισιόδοξα και πιστεύουν οτι κάθε τέλος είναι μια αρχή για νέες εμπειρίες!
 • Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου) : Ένας αιγόκερος θα χρειαστεί χρόνο για να ξεπεράσει έναν χωρισμό και να περάσει σε κάτι νέο καθώς φτάνει δύσκολα στην απόφαση του χωρισμού. Θα κάνει τον απολογισμό της σχέσης για να ξέρει καλύτερα πως να φερθεί στην επόμενη και θα το ρίξει στη δουλειά!
 • Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου) : Η αντίδραση ενός υδροχόου μετά από έναν χωρισμό δεν είναι ποτέ προβλέψιμη! Τη μία στεναχωριέται και την άλλη στιγμή διασκεδάζει. Ένα είναι σίγουρο: δεν αργεί ποτέ να ξεχάσει!
 • Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου) : Οι ιχθύες είναι ευαίσθητοι και συναισθηματική και κάθε φορά που ερωτεύονται πιστεύουν οτι είναι για πάντα. Θα πονέσουν, θα κλάψουν και θα ζουν για λίγο καιρό με τις αναμνήσεις μέχρι να καταφέρουν να ξεπεράσουν τον χωρισμό και να ερωτευτούν και πάλι!
διάβασε το άρθρο:Πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας