Πως ανεβάζω ή στέλνω αρχεία στο internetΠολλές φορές έχει τύχει στον καθένα μας να χρειαστούμε να στείλουμε ένα ή περισσότερα αρχεία σε κάποιον, το μέγεθος των οποίων είναι πολύ μεγάλο για να σταλεί με email.

Eπίσης είναι πολυ χρήσιμο να μπορούσαμε να διατηρούμε κάποια αρχεία συνεχώς στο διαδίκτυο ώστε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή που έχουμε Internet χωρίς τον υπολογιστή μας και χωρίς αυτά να είναι φανερά σε άλλους. 

Οι λύσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα  μας αναγκάζανε να  ανεβάζουμε μόνο συμπιεσμένα αρχεία, δίνανε ελάχιστο χώρο, ήταν αρκετά δύσχρηστα και είχανε συνήθως χαμηλές ταχύτητες.

Όλα αυτά είναι παρελθόν χάρι στην χρήση της νέας υπηρεσίας του DropBox.

Με την εγγραφή σας στο DropBox, κατεβάζετε την εφαρμογήτου και την κάνετε εγκατάσταση. Μόλις γίνει αυτό εμφανίζεται στον υπολογιστή σας ένας εικονικός φάκελος με το όνομα DropBox. Ότι αντιγράψετε μέσα στον φάκελο αυτό γίνεται αυτόμα μεταφορά στον λογαριασμό σας στον server του dropbox. Φυσικά  μέσα στον φάκελο του dropbox μπορείτε να δημιουργήσετε υποφακέλλους, να αντιγράψετε ότι είδους αρχείου θέλετε. Με απλά λόγια έχετε έναν χώρο διαθέσιμο στο διαδίκτυο τον οποίο διαχειρίζεστε όπως κάθε φάκελο και αρχείο στον υπολογιστή σας. 

Τα ατού δεν σταματούν εδώ. Για κάθε αρχείο ή φάκελο που έχετε ανεβάσει μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Link για άμεσο download. Μπορείτε επίσης να κάνετε share φακέλους με άλλα μέλη του dropbοx. Έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αρχεία μαζί τους συνεργάτες σας του φίλους σας κτλ. 

Τέλος μέσα στις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει το dropbox  είναι φυσικά και η διαχείρηση  του λογαριασμού σας μέσα από την σελίδα του. Δεν χρειάζεται να έχετε τον υπολογιστή σας για να δείτε τα αρχεία σας ή να κατεβάσετε κάτι. Από όποιονδήποτε υπολογιστή με διαδίκτυο, εισέρχεστε στον λογαριασμό σας  τοποθετώντας τα στοιχεία σας στην σελίδα του Dropbox και μπορείτε να δείτε όλα τα αρχεία του λογαριασμού σας. 

Η δωρεάν έκδοση του Dropbox δίνει 2G χώρο, αλλά μπορείτε πάντα να πληρώσετε για ακόμα περισσότερο χώρο..

 

Δοκιμάστε το λοιπόν εδω: Εγγραφή στο DropBox5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας