Πώς αγοράζουμε ρούχα Φόρμoυλα 1 (F1)Θα χρειαστείτε

Υπολογιστή

Σύνδεση internet

Πιστωτική κάρτα

Λογαριασμό Paypal

Τούς αγώνες Formula 1 τους παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Αγώνες γίνονται στην Αυστραλία, το Μονακό, την Κίνα και την Τουρκία - για να αναφέρουμε μόνο μερικούς αγώνες. Η αγορά είδων ένδυσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξει ο καθένας την υποστηριξή του στην αγαπημένη του Φόρμουλα 1 ομάδας ή και οδηγού. Τα είδη ρουχισμού του σπόρ περιλαμβάνουν καπέλα, πουκάμισα, σακάκια και άλλα. Υπάρχουν είδη ανδρών, γυναικών και ακόμη υπάρχουν και διαθέσιμα μεγέθη για παιδιά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αγοράσετε είδη ένδυσης F1.

 

  1. Αναζητήστε ιστοσελίδες που πουλούν είδη ένδυσης F1. Αναζητήστε ιστοσελίδες που μπορούν να στείλουν αυτά τα είδη παντού.
  2. Αγοράστε ένα αγωνιστικό καπέλλο της ομάδας σας. Κάθε καπέλλο περιλαμβάνει το λογότυπο της ομάδας και ρυθμιζόμενο λουρί
  3. Αγοράστε ένα μπλουζάκι της ομάδας σας. Είναι κατασκευασμένο από καθαρό βαμβάκι, έχει τα χρώματα χρώμα και τα λογότυπα της ομάδας.
  4. Αγοράστε ένα αδιάβροχο σακάκι της ομάδας σας. Είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα και έχει το λογότυπο και τα χρώματα της ομάδας σας εμπρός και πίσω.
  5. Αγοράστε ένα αγωνιστικό σακάκι της ομάδας σας. Είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα και βαμβάκι. Τα λογότυπα είναι κεντημένα στα μπροστά, πίσω καθώς επίσης και στα μανίκια.
  6. Αφού τελιώσετε με τις αγορές βάλτε την παραγγελία να σας αποσταλεί στο σπίτι σας. Οι περισσότερες εταιρείες που πωλούν είδη ένδυσης στέλουν τις παραγγελίες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να πληρώσετε περισσότερο, εάν θέλετε να αποσταλεί νωρίτερα η παραγγελία σας.

Τι να προσέξετε !!

Δείτε την απόδοση της εταιρείας και την ανταλλαγή πολιτικής στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά με την παραγγελία σας, όταν την παραλάβετε.2
Μέσος Όρος: 2 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας