Πώς αδειάζουμε την δεξαμενή καυσίμου του αυτοκινήτου μας:Αν η δεξαμενή καυσίμου του αυτοκίνητου σας έχει μαζέψει ακαθαρσίες, ή αν βάλατε καταλάθος λάθος καύσιμα στην δεξαμενή, τότε θα χρειαστεί να την αδειάσετε. Αυτό είναι σημαντικό, δεδομένου ότι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματική καθαρή. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα δύσκολο έργο, δεν θα πρέπει να αγχώνεστε, αφού πραγματικά είναι τόσο εύκολο Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να λερώσετε τα ρούχα σας ή τα χέρια σας.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι να το κάνετε αυτό. Μπορείτε:

  1. Κοιτάξτε κάτω από την δεξαμενή του αυτοκινήτου σας, για ένα ειδικό καπάκι που υπάρχει εκεί για να κάνουμε ακριβώς αυτή τη δουλεία. Θα πρέπει να τοποθετήσετε κάτι κάτω από αυτό το καπάκι, πριν να το ανοίξετε και βεβαιωθείτε ότι φοράτε γυαλιά ασφαλείας, έτσι ώστε να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια σας το καύσιμο.
  2. Χαλαρώστε το σφικτήρα του ελαστικού εύκαμπτου αγωγού που βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του ντεπόζιτου. Θα πρέπει να  τοποθετήσετε κάτι στην άλλη άκρη της μάνικας για να μαζέψετε εκεί τα καύσιμα του ντεποζίτου. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές δεξαμενές καυσίμων που δεν έχουν εύκαμπτους σωλήνες στο εξωτερικό, και αντίθετα βρίσκονται πάνω από την δεξαμενή. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να διαλέξετε ένα άλλο εύκαμπτο σωλήνα, ο οποίος να μπορεί να φτάσει μέχρι τον πάτο της δεξαμενής σας.
  3. Αν θα πρέπει να οδηγήσετε το το αυτοκίνητο σας, τότε μήν του βάλετε άλλα καύσιμα ώστε μετά την διαδρομή τα καύσιμα στην δεξαμενή να είναι στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Αυτό θα σας λύσει πολλά προβλήματα όταν θα αδείζετε την δεξαμενή του αυτοκινήτου, αφου δεν θα υπάρχουν πολλά καύσιμα σε αυτήν.
  4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιά καλή τεχνική με το εξωτερικό μικρό ντεπόζιτο. Τοποθετήστε ένα εύκομπτο λάστιχο στο ντεπόζιτο και την άλλη άκρη με κάποια συσκευή που ρουφάει αέρα. Μόλις αρχίσει η ροή του καυσίμου, βγάλτε το άκρο απο την συσκκευή και τοποθετήστε το στο μικρό εξωτερικό ντεπόζιτο. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το στόμα σας για να γίνει αυτό όμως.

Τι να προσέξετε !!

Ανεξάρτητα με το ποια από αυτές τις μεθόδους θα επιλέξετε για να αδειάσετε την δεξαμενή σας, θα πρέπει να τηρήσετε μερικούς κανόνες ασφαλείας. Πρώτα από όλα, εάν είστε καπνιστής, δεν πρέπει ποτέ να καπνίζετε, όταν κάνετε τα παραπάνω. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι δεν θα προκαλέσετε ρωγμές στην δεξασμενή του αυτοκινήτου σας, εφαρμόζοντας τα παραπάνω. Είναι γνωστό ότι οι δεξαμενές αυτές είναι φτιαγμένες απο λεπτά φύλλα μετάλλου και είναι ευάλωτες στα χτυπήματα.4.65
Μέσος Όρος: 4.7 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας