Παίζοντας Στοίχημα LiveΣυμβουλές για την επιτυχία

Πολλοί παίκτες αναζητούν τρόπους για να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία τους στο live στοίχημα. Πράγματι, τέτοιοι τρόποι υπάρχουν αρκετοί, αλλά το αν αυτοί θα βελτιώσουν τα κέρδη ενός παίκτη ή όχι εξαρτάται εν πολλοίς από τον τρόπο με τον οποίο ο παίκτης συνηθίζει να παίζει στο στοίχημα live. Παρακάτω θα αναλυθούν ορισμένοι απλοί κανόνες που είναι συνήθως καλό να ακολουθούνται.

1. Επειδή το στοίχημα  live εμπεριέχει τον παράγοντα της γρήγορης κίνησης, πολλές φορές γίνονται λάθη. Πριν προβείτε στην επικύρωση για ένα live στοίχημα, σιγουρευτείτε ότι παίζετε πράγματι αυτό που έχετε υπ' όψιν.


2. Στο live στοίχημα δεν υπάρχει μόνο βιασύνη αλλά και πίεση. Η πίεση δημιουργεί στρες και το στρες συχνά οδηγεί τον παίκτη να δρα με μη-λογικό ή παρορμητικό τρόπο. Όταν ο παίκτης αντιλαμβάνεται αυτόν τον παράγοντα, μπορεί να ελέγξει καλύτερα την παρορμητικότητά του. Η παρόρμηση, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερη απόδοση όταν κάποιος παίζει στοίχημα live.

3. Θα πρέπει να θυμάστε ότι ενώ η εξέλιξη ενός αθλήματος μπορεί να αλλάζει από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο - και μαζί με την εξέλιξη να αλλάζουν και οι αποδόσεις - υπάρχει πάντα η "μεγαλύτερη εικόνα" για την έκβαση, η οποία δεν επηρεάζεται τόσο από τις στιγμιαίες διακυμάνσεις. Αν, για παράδειγμα, κάποιος ποντάριζε σε στοίχημα live σε έναν αμφίρροπο αγώνα μπάσκετ θα έπρεπε να ποντάρει 10 φορές εναλλάξ για τον πιθανό νικητή του αγώνα με βάση την εξέλιξη. Όμως αυτό δε θα μπορούσε να αποφέρει κέρδος σε καμία περίπτωση. Επομένως, γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι δεν μπορεί να ακολουθεί κάποιος την στιγμιαία διακύμανση της απόδοσης των αθλητών ή των ομάδων προκειμένου να βγάλει γενικότερα συμπεράσματα. Αντίθετα, όταν υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάτι δεν είναι απλά στιγμιαίο αλλά έχει τις προϋποθέσεις για περισσότερα, τότε η όσο το δυνατόν ταχύτερη αξιοποίηση αυτών των ενδείξεων είναι επιβεβλημένη - ειδικά όταν οι αποδόσεις που δίνονται είναι "κόντρα".

4. Για την ελαχιστοποίηση της ταχύτητας αντίδρασης στο live στοίχημα θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πλησιέστερα στη δράση, πχ. να παρακολουθείτε ένα άθλημα, ζωντανά, στο γήπεδο όπου διεξάγεται. Εφόσον βλέπετε το γεγονός εξ' αποστάσεως, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα μέσο μετάδοσης με όσο το δυνατόν μικρότερη καθυστέρηση. Η επίγεια τηλεόραση συνήθως έχει τη μικρότερη καθυστέρηση, η δορυφορική έχει υστέρηση αρκετά δευτερόλεπτα ενώ το internet live streaming ακόμα περισσότερη. Εφόσον έχετε την ταχύτερη δυνατή ενημέρωση για την εξέλιξη ενός γεγονότος, θα είστε σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι των εταιρειών όταν παίζετε live στοίχημα.

5. Σε κάποια αθλητικά γεγονότα, όταν αυτά πάνε προς τη λήξη τους, συνήθως δίνονται υπερβολικά χαμηλές αποδόσεις στον επικρατέστερο μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αυτό έχει λογική, αλλά όχι όταν υπάρχει δυνατότητα άμεσης ανατροπής ενός αποτελέσματος. Αποφύγετε περιπτώσεις όπου ένα τέτοιο live στοίχημα μπορεί να ανατραπεί εύκολα, ενώ ταυτόχρονα δεν "πληρώνει" καλά.

Το στοίχημα live είναι απόλυτα συναρπαστικό και μπορεί να σας αποφέρει πολύ καλά κέρδη αν έχετε πάντα στο νου σας τέτοιους απλούς και εύκολους στην εφαρμογή κανόνες.5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας