O έρωτας είναι μια αξία βασισμένη!!!Στην ουσία, ο έρωτας είναι μια αξία βασισμένη. Σκέψου το εξής παράδειγμα: Φαντάσου ότι έχεις ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς. Θα μπορούσες να απαλλαγείς από το παιδί σου;
Φυσικά και όχι, αυτό θα ήταν ανήθικο. Θα μπορούσες να δικαστείς αυστηρά για την απόρριψη του παιδιού σου. Η αγάπη ενός γονέα για το παιδί είναι άνευ όρων για καλούς και εξελικτικούς λόγους.
Τώρα φαντάσου ότι βγήκες ραντεβού με μια γυναίκα, με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς. Ξαφνικά η κατάσταση ανατρέπεται - οι άνθρωποι θα σε κρίνουν για το λόγο που είσαι μαζί της.
Μόνο ένας χαμένος θα μπορούσε να μείνει σε μια τέτοια κατάσταση. Η κοινωνία λέει ότι είσαι υπεύθυνος να κρατάς τα υψηλά στάνταρ για εκείνες τις οποίες βλέπεις ερωτικά. Οτιδήποτε λιγότερο, θεωρείται σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης.
O έρωτας είναι μη απολογητικά αδίστακτος.  Όχι μόνο  έχουμε υψηλά στάνταρ που  συντηρούνται από τα συναισθήματά μας και δεν είμαστε  κάτω από την επιρροή  των πολιτιστικών προτύπων, αλλά  επίσης μας αφορά σε μεγάλο βαθμό οι γνώμες της οικογένειάς μας και των συμμαθητών μας.
Ακόμη και  αυτοί που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους  "ρηχούς" θα εξακολουθήσουν να αναρωτιούνται τι κάνουν οι φίλοι τους, τι σκέφτονται και πώς θα κριθούν κοινωνικά με βάση τη σχετική αξία της συντρόφου τους.
"Οι άντρες οι οποίοι βρέθηκαν να κάνουν σεξ με μη ελκυστικές γυναίκες υποφέρουν από κοινωνική ταπείνωση. Χάνουν το κύρος και τη θέση στα μάτια των συνομηλίκων τους". 
Φαντάσου μια πολύ άσχημη, χοντρή, άσχημη γυναίκα. Εκτός και αν έχεις ένα ακραίο φετίχ, δεν την βρίσκεις ελκυστική και δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον για να κάνεις σεξ μαζί της.9  Αισθάνεσαι ένοχος γι’ αυτό; Πραγματικά όχι... δεν της έχεις καμιά υποχρέωση. Είναι αηδιαστική, δεν ενδιαφέρεσαι και δεν απολογείσαι. Στην πραγματικότητα είσαι ο πιο περήφανος που έχεις τα υψηλότερα στάνταρ.
Με τον ίδιο τρόπο, έτσι ακριβώς αισθάνονται και οι γυναίκες για τους άνδρες που έχουν μικρότερη αξία επιβίωσης. Αν μια γυναίκα βρίσκει έναν άνδρα μη ελκυστικό, στη συνέχεια αυτό της είναι άσχετο αν αυτός είναι "καλό παιδί". Είναι χαμένος. Μερικές μη ελκυστικές γυναίκες είναι πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά ίσως να μην θέλεις να τα φτιάξεις με μια από αυτές. 
Οι περισσότεροι άνθρωποι λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Όλοι μας εκ των προτέρων νοιαζόμαστε για τον έρωτα επειδή μας προστάζουν τα συναισθήματά μας - και αυτά τα συναισθήματα έλκονται από την αξία της επιβίωσης και της αναπαραγωγής. 
Ας κατανοήσουμε βάση ορισμού ότι η σεξουαλική έλξη δεν σχετίζεται με τον να είσαι ένα καλό παιδί, δεν σχετίζεται με το να της δείξεις πόσο πολύ νοιάζεσαι ( εκ των προτέρων), δεν σχετίζεται με την εξυπηρέτηση των ιδιοτροπιών της, δεν σχετίζεται  με την προσπάθεια να κερδίσεις την έγκριση της,  δεν σχετίζεται με το να κάνει αυτό που λέει ότι θέλει να κάνει, δεν σχετίζεται με το να της αρέσουν τα πράγματα που λέει ότι της αρέσουν,  δε σχετίζεται  με το ζητιάνεμα,  να  αποσύρεις την ισχύ σου,  να πάρεις το τηλέφωνο της,  να βγαίνεις ραντεβού  για ένα μήνα πριν κάνεις σεξ,  να προσπαθείς να την πείσεις λογικά, ή οτιδήποτε από τις άλλες κοινές παρανοήσεις σχετικά με το νόμισμα που μου διαιωνίζεται στον κοινωνικό προγραμματισμό μας από τις ταινίες του Χόλιγουντ, των καρτούν της Ντίσνεϊ και τις καλοπροαίρετες μητέρες.
Αντίθετα, η ρομαντική και σεξουαλική έλξη σχετίζεται με τη μεταφορά της υψηλότερης αξίας και την προσθήκη αξίας στις κοινωνικές σου άλληλεπιδράσεις. Πρόκειται για τη βαθμονόμηση των συμπεριφορών σου να δείχνεις ενδιαφέρον και αδιαφορία ακριβώς τις σωστές στιγμές μέσα από τις κοινωνικές δυναμικές του συναισθηματικού ping-pong που παίζουν οι άνθρωποι, αγνοώντας πως ο συναισθηματικός τους προγραμματισμός επηρεάζει τις συμπεριφορές τους σε ένα θεμελιώδες επίπεδο.
Επίσης πρόκειται για τη σύνδεση με ανθρώπους σε ένα βαθύτερο, πιο συναρπαστικό και αυθεντικό επίπεδο από ότι τείνουν να αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι μέρα με τη μέρα στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις τους.
Πρόκειται για παιχνίδι. 
Περισσότερα πράγματα για το πως να δημιουργείς έλξη με τις γυναίκες εδω:http: www.1elksi.gr
Redline
Γενικός συντονιστης της Έλξης 


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας