Ντετέκτιβ Ζακυνθινός Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Αθήνα Θεσσαλονίκη ΛάρισαΝτετέκτιβ  - Δεν είναι λίγα τα φαινόμενα αυτών που εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και την απελπισία κάποιων οργανώνουν κάθε είδους απάτης προκειμένου να κερδοσκοπήσουν. Αυτά δυστυχώς τα κρούσματα δεν έχουν αφήσει αλώβητα και τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών. Οι περισσότεροι εντολείς, εξαιτίας της ελλιπούς κρατικής μέριμνας, που αδυνατεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των πολιτών, αναγκάζονται οι ίδιοι να επιβαρυνθούν το κόστος μιας έρευνας, για να προστατεύσουν την περιουσία τους ή την ιδιωτική τους ζωή. Αυτό το ενδιαφέρον λοιπόν καιροφυλακτούν διάφοροι επιτήδειοι «αετονύχηδες», που έχουν παρεισφρήσει στον χώρο των Ιδιωτικών - Ερευνητών και με διάφορα ηλεκτρονικά μηνύματα και διαφημίσεις υπόσχονται να επιλύσουν όλα τα προβλήματα των πολιτών με μηδαμινό κόστος και 100% επιτυχία σε όλες τις υποθέσεις που τους αφορούν. Στην ουσία ποτέ δεν εργάζονται πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση που θα τους ανατεθεί. Απλά μαζεύοντας χρήματα από προκαταβολές θησαυρίζουν εις βάρος των εντολέων τους, ελπίζοντας πάντα να μη το ερευνήσει και να τους καταγγείλει κάποιο «θύμα».

'Aλλοι πάλι διατείνονται ότι κατέχουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό «τελευταίας τεχνολογίας» που τον εμπορεύονται ή τον ενοικιάζουν, για να γίνετε και εσείς Ιδιωτικοί Ερευνητές και να λύσετε μόνοι σας το «μυστήριο». Το αποτέλεσμα φυσικά είναι καταστροφικό, γιατί εκτός του ότι οι «υπερσύχρονες συσκευές» είναι κινέζικες, ανεπαρκείς και αναξιόπιστα ''gadgets'' , θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Φυσικά οι «ειδικοί» τα γεγονότα αυτά τα αποδίδουν στην ευθύνη του χρήστη ή άλλων τεχνικών προβλημάτων και όχι στη δική τους ανεπάρκεια. Οι χρήστες αναγκάζονται εκ των υστέρων να ανατρέξουν σε ένα αξιόπιστο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών  για να βρούνε το δίκιο τους.

Αλλά δεν είναι και λίγα τα διαφημιστικά Spot η τα ηλεκτρονικά μηνύματα Email και SMS που οργανώνουν μεγάλες εγκληματικές ομάδες με τίτλους όπως: Δωρεάν Εντοπισμός Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου, Παρακολούθηση Κινητού μέσω Δορυφόρου, Εντοπισμός Κινητού μέσω ιντερνέτ, Η Google εντοπίζει το κινητό τηλέφωνο, η παρακολούθηση εντοπισμός ατόμου μέσω δορυφόρου, ποιος βλέπει το προφίλ μου στο Facebook, Twitter κλπ. Το κόστος αρχικά φαντάζει μικρό. Ίσο με αυτό ενός μηνύματος (2,50 -4,00 ευρώ). Ο ανυποψίαστος καταναλωτής στέλνει από το κινητό του ένα μήνυμα και από εκεί ξεκινάει ο Γολγοθάς του. Γίνεται μέλος ενός συστήματος που του στέλνει συνεχώς μηνύματα, με επιβάρυνση του ανυποψίαστου πολίτη και από το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να διαγραφεί, εκτός και αν ζητήσει την εισαγγελική συνδρομή.

Είναι λοιπόν μεγάλη η έκταση της απάτης, που εκμεταλλεύεται την αδυναμία του σύγχρονου πολίτη. Η λύση βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην κριτική αναζήτηση και έρευνα στο διαδίκτυο ενός αναγνωρισμένου και πιστοποιημένου Γραφείου Ερευνών.

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Tags: Γραφεία ιδιωτικών ερευνών, ντετεκτιβ, γραφεια ντετεκτιβ, ντετεκτιβ αθηνα, ντετεκτιβ πατρα, ντετεκτιβ θεσσαλονικη, ντετεκτιβ καρδιτσα, ντετεκτιβ τρικαλα, ντετεκτιβ πειραια, ντετεκτιβ καβαλα, παρακολουθηση κινητου, ιδιωτικοι ντετεκτιβ, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Καρδίτσα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Λάρισα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Βόλο, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Σέρρες, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Ρόδος, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Τρίκαλα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Κρήτη, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Κέρκυρα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ τιμές, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Βέροια, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Αθήνα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Αλεξανδρούπολη, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Μύκονο, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Γιάννενα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Πάτρα, ιδιωτικοί αστυνομικοί, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Πειραιά, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Ξάνθη, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Καβάλα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Δράμα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Ιωάννινα, ιδιωτικοί ντετέκτιβ Κω, ντετεκτιβ γιαννενα, ντετεκτιβ ιωαννινα, ντετεκτιβ ροδος, ντετεκτιβ κρητη, ντετεκτιβ ηρακλειο, ντετεκτιβ πειραιας, detective, ντετεκτιβ ελλαδα    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας