Ντετέκτιβ ΘεσσαλονίκηΘα χρειαστείτε

 

Το Γραφείο Ιδιωτικών
Ερευνών Ζακυνθινός Detective αναλαμβάνει όλα τα είδη ερευνών
και είναι σε θέση να παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και
άλλες χώρες, μέσω του μεγάλου δικτύου εγκεκριμένων και πιστοποιημένων  συνεργατών σε όλη την Ευρώπη  Προβλήματα γάμου (μοιχεία), αγνοούμενα
παιδιά, βιασμοί, χρήση και εμπόριο ναρκωτικών, τεστ πατρότητας DNA (εξετάσεις
DNA), ηλεκτρονική παρενόχληση, παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων και πολλές ακόμη
υποθέσεις που απασχολούνε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης κοινωνίας μας,
είναι η βάση της δουλειάς που έχουμε αναλάβει να διεκπεραιώνουμε με απόλυτη
σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ακριβώς όπως επιτάσσει η δέσμευση που
αναλαμβάνουμε απέναντι στους πελάτες μας και το πρόβλημα που τους έφερε κοντά
μας.

 

Η Θεσσαλονίκη, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Αποτελεί έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Από την ίδρυσή της από τον Κάσσανδρο ως μια ακμάζουσα ελληνιστική πόλη μέχρι την οθωμανική κυριαρχία αξιοποιεί την στρατηγική της θέση και αναπτύσσεται σε μια πολυπολιτισμική πόλη. Από το 1912, με τη λήξη των Βαλκανικών Πολέμων και την ενσωμάτωση της περιοχής στο σύγχρονο Ελληνικό Κράτος, η Θεσσαλονίκη αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Ο πληθυσμός του πολεοδομικού συγκροτήματος υπολογίζεται σήμερα στους 788.952 κατοίκους.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ένα αρκετά εκτεταμένο κέντρο, στο οποίο συγκεντρώνονται τα περισσότερα καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, αξιοθέατα και χώροι αναψυχής. Η έκτασή του μπορεί να οριστεί ανατολικά από το συγκρότημα του 3ου Σώματος Στρατού, δυτικά από την πλατεία Δημοκρατίας (πρώην Πλατεία Βαρδαρίου), βόρεια από την παραλιακή λεωφόρο Νίκης (πρώην Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου Α') και νότια από την οδό Ολυμπιάδος στις παρυφές της Άνω Πόλης.
Το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης διαχωρίζεται στις συνοικίες: Λαδάδικα, Άνω Λαδάδικα, Φραγκομαχαλάς, Καπάνι, Διαγώνιος, Ναυαρίνου, Ροτόντα, Αγία Σοφία, Ιπποδρόμιο (Λευκός Πύργος). Το κεντρικότερο σημείο αποτελεί ο ενοποιημένος χώρος της Πλατείας Αριστοτέλους και της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς (ή Δικαστηρίων) οι οποίες ενώνονται με την πεζοδρομημένη οδό Αριστοτέλους.
Κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι οι: Τσιμισκή, Εγνατίας, Νίκης, Μητροπόλεως, Βενιζέλου και Αγίου Δημητρίου.

Βέβαια η σύγχρονη Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει και τα κοινωνικά της προβλήματα είναι πια πιο έντονα από ποτέ. Η νεολαία έχει χάσει τον δρόμο της πίσω απ' την ανωνυμία της μεγαλούπολης. Ναρκωτικά, λαθρομετανάστες, πορνεία είναι μερικά απ' τα σημαντικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης σε κεντρικά σημεία της πόλης. Το έργο της Αστυνομίας είναι πολύ δύσκολο γιατί έχει να αντιμετωπίσει σωρεία προβλημάτων και πολυσύνθετες υποθέσεις, επί καθημερινής βάσεως, ώστε να μην υπάρχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας