Μύθοι γύρω από τα χάπια αδυνατίσματοςΘα χρειαστείτε

Χάπια αδυνατίσματος

Όποιος έχει κάνει δίαιτα έστω και μια φορά στη ζωή του έχει σκεφτεί τι ωραία που θα ήταν αν υπήρχε ένα μαγικό χαπάκι που θα του έδινε την δυνατότητα να χάσει τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ξοδέψει τα χρήματα τους για να αγοράσουν χάπια αδυνατίσματος

Τις περισσότερες φορές, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο:
'Εχασαν τα χρήματα τους
Δεν είδαν αποτέλεσμα 

Στο παρόν άρθρο θα δούμε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους μύθους και ψέματα που αφορούν τα χάπια αδυνατίσματος. 

Μύθος 1 - Τα χάπια αδυνατίσματος αδυνατίζουν εύκολα και γρήγορα
Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Δεν υπάρχει κάποιο χάπι με το οποίο θα χάσες ως δια μαγείας 10 κιλά τον πρώτο μήνα. Αν θες να χάσεις κιλά γρήγορα, η μόνη λύση είναι η λιποανναρόφηση !

Η αλήθεια είναι ότι όσο ακριβό και να είναι ένα χάπι αδυνατίσματος, δεν θα βοηθήσει και ιδιαίτερα στην γρήγορη απώλεια κιλών. Ίσως να σε βοηθήσει να κάψεις μερικές παραπάνω θερμίδες. Για να δεις όμως γρήγορο αποτέλεσμα θα πρέπει να το συνδυάσεις με άσκηση και διατροφή!

Μύθος νο2 - Το green coffee είναι η νέα επανάσταση στο αδυνάτισμα !

Η αλήθεια είναι τα χάπια green coffee  (πράσινου καφέ) όντως βοηθούν στο αδυνάτισμα και δεν έχουν κάποια παρενέργεια. Όμως σίγουρα δεν είναι επανάσταση μιας και η απώλεια κιλών είναι σχετικά μικρή. Μην περιμένετε να χάσετε πάνω απο 3 με 4 κιλά το μήνα με αυτά τα χάπια, εκτός και αν τα συνδυάσετε με άσκηση και διατροφή. 

Μύθος 3 - Τα ποτά, χάπια και λοιπά συμπληρώματα με καφείνη αδυνατίζουν
Σύμφωνα με τις έρευνες, η καφείνη όντως αυξάνει ελαφρώς τον μεταβολισμό μας και βοηθάει στο αδυνάτισμα. Οι ίδιες όμως έρευνες έχουν δείξει ότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, ανεξαρτήτου του πόση καφείνη θα καταναλώσετε. Με άλλα λόγια, αν πίνετε 1-2 καφέδες την ημέρα παίρνετε όση καφείνη χρειάζεστε για να δείτε αυτήν την μικρή αύξηση στον μεταβολισμό σας, οπότε δεν χρειάζεται να πάρετε κάποιο χάπι αδυνατίσματος που να περιέχει καφείνη ! Μην πετάτε τα λεφτά σας σε χάπια καφείνης, απλά πιείτε ένα καφέ !

Μύθος νο. 4 - Τα χάπια με χρώμιο η/και καρνιτίνη είναι οι νέοι super λιποδιαλύτες. Εκτοξεύουν τον μεταβολισμό, τις καύσεις, και τα κιλά που καίτε

Η πραγματικότητα είναι το χρώμιο απλά μειώνει ελάχιστα την όρεξη μας ενώ τα μέχρι τώρα δεδομένα για την καρνιτίνη δείχνουν ότι απλά δεν κάνει τίποτα. Σίγουρα όμως έχουν περίεργα ονόματα, ψαρεύωντας το καταναλωτή στο να αγοράσει τα χάπια αδυνατίσματος που περιέχουν αυτές τις ουσίες !

Τι να προσέξετε !!

Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε χάπια αδυνατίσματος είναι:
Συστατικά
Παρενέργειες 
Χώρα κατασκευαστή
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν δείτε αποτέλεσμα0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας