Το μαύρο ψωμί μειώνει κατα ένα πέμπτο τον κίνδυνο καρκίνου



Η κατανάλωση μαύρου ψωμιού ή δημητριακών ολικής αλέσεως τρεις φορές την ημέρα, μειώνει κατά το ένα πέμπτο τον κίνδυνο αναπτύξεως καρκίνου του παχέος εντέρου, καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, το καφέ ρύζι και το αλεύρι βρώμης.

Επιστήμονες από τη Βρετανία και την Ολλανδία διαπίστωσαν  περισσότερα..

Το μαύρο ψωμί μειώνει κατα ένα πέμπτο τον κίνδυνο καρκίνου



0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας