ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Οι Κλόουν Ζαβολιές προσφέρουν Έκπτωση 20% σε όλες τους τις Υπηρεσίες.
Ξεφαντώστε, Ποιοτικά και Οικονομικά! Για ένα ξεχωριστό πάρτυ η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Διοργανώστε το καλύτερο πάρτυ για τα παιδιά σας με κλόουν για παρτυ, ζογκλερ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και παιδικούς ήρωες.Η πιο τρελή και κεφάτη παρέα για παιδικά πάρτυ, είναι εδώ. Ακούστε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους καλεσμένους σας, επιλέγοντάς μας.
Μάγος – Ταχυδακτυλουργός που δεσμευόμαστε ότι θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ένα πόγραμμα τύπου: Comedy Magic Show. Ξεχάστε ότι ξέρατε! Ο επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός μας θέλει τα παιδιά κοντά του. Δεν έχει πρόβλημα να αγγίζουν και να ψάχνουν τον ίδιο και τα σύνεργά του.
Οι κλόουν μας εκτός από στολή κλόουν μπορούν να φορέσουν στολή παιδικού ήρωα «ρωτήστε μας για τις διαθέσιμες»Πριγκίπισσα, Μίνι Μάους, Νεράιδα, Πασχαλίτσα, και άλλοι πολλοί παιδικοί ήρωες στο παιδικό σας πάρτυ. Στους κλόουν – ζαβολιές σας προσφέρουμε την δυνατότητα εκτός από τις καθιερωμένες στολές κλόουν, ο ανιματέρ μας που θα έρθει στα παιδικά σας πάρτυ, να είναι ντυμένος με στολή παιδικού ήρωα. Π.χ πριγκίπισσα, μίνι μαους, νεράιδα, πασχαλίτσα, κλπ
Μια τρελή αλλά συνάμα οικονομική και εντυπωσιακή εναλλακτική πρόταση για παιδικά πάρτυ. Είναι γνωστό πως τα παιδιά τρελαίνονται για κλοουν και για μαλλί της γριας, και έτσι ως κλοουν ζαβολιές τα συνδυάσαμε… Στην ώρα και στο μέρος που θέλετε έρχεται ο κλόουν, αλά όχι μόνος έχει μαζί του τα εργαλεία και τα σκεύη του για να φτιάξει παραδοσιακό και φρεσκότατο μαλλί της γριάς , μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.
ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας