Υπολογιστές

 

Τα φρούτα και λαχανικά μπορούμε να τα καταναλώσουμε και ως χυμούς που είναι πάρα πολλοί θρεπτικοί για την υγεία μας.

Χυμοί

  

Πως αντιμετωπίζω μια μπλε οθόνη;

Οι παλιότεροι ίσως θυμούνται την παρθενική παρουσίαση των windows 98 όπου ο Bill Gates μειδιάζοντας έκανε επανεκκίνηση στον υπολογιστή που ήταν συνδεδεμένος στον προτζέκτορα λόγω μπλε οθόνης.

 

Τι να κάνω όταν "αναίτια" δεν ανοίγει το pc;

Καμιά φορά κλείνουμε τον υπολογιστή μας το βράδυ και το άλλο πρωί όταν τον πάμε να τον ανοίξουμε δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση. 

Γιατί γίνεται αυτό;Πως συντηρώ το laptop μου ;

Οι φορητοί υπολογιστές, αν και προδιαγεγραμμένοι για φορητότητα έχουν την τάση να έχουν μικρότερο χρόνο ζωής από τους σταθερούς. Αυτό οφείλεται κυρίως σε 2 λόγους. Η καθημερινή "βάρβαρη" χρύση και η ελλειπής στοιχειώδης συντήρηση.

Πώς συντηρούμε ένα laptop:

Αντιμετώπιση υψηλής θερμοκρασίας.Από pdf αντιγραφή σε word μου βγάζει "κινέζικα". Τι να κάνω;

Μπορεί να σας τύχει κάποια στιγμή από ένα κείμενο του acrobat να θελήσετε να αντιγράψετε σε word και το αποτέλεσμα της μεταφοράς να είναι ακαταλαβίστικο με ακατάληπτους χαρακτήρες.

Λύση.

Η λύση αυτή παρακάμπτει τη διαδικασία απευθείας αντιγραφής

 

Βήματα:Πως επισκευάζω τη motherboard ενός laptop

Ένας χαλασμένος φορητός υπολογιστής είναι στις μέρες μας πολύ συχνό φαινόμενο. Συνήθως οι υψηλές θερμοκρασίες μειώνουν σημαντικά τον χρόνο ζωής ενός φορητού υπολογιστή. Αρκετά laptop έχουν ενσωματωμένα κάποια από τα λειτουργικά τους στοιχεία (όπως κάρτες γραφικών) καθιστώντας αδύνατη την αντικατάστασή τους.