Επισκευή & ΣυντήρησηΠως να επιλέξω υδραυλικό

Ο υδραυλικός είναι μία ειδικότητα απαραίτητη και πολύ σημαντική για όλα τα σπίτια αλλά και για όλες τις επιχειρήσεις.Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα  για τα οποία είναι υπεύθυνος ο υδραυλικός στα θέματα μίας οικοδομής.Πως κάνω μόνωση τοίχου

Η μόνωση των τοίχων είναι ένα απαραίτητο στοιχείο όχι μόνο για την καλή και εύρυθμη λειτουργία ενός χώρου αλλά αποτελεί και έναν τρόπο σταθεροποίησης του όλου οικοδομήματος και βελτίωσής του.

 

Πως να λειτουργώ σωστά το τζάκιεξοικονόμηση κατ οικον κουφωματαΤο Ενεργειακό Πιστοποιητικό είναι ένα έγγραφο που δηλώνει την ενεργειακή κατανάλωση και κλάση ενός κτηρίου.Πως να φτιαξω κοσμηματαΠως να κάνω εύκολα μετακόμισηΠως θα κάνω μερεμέτια στο σπίτι

ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ
Ρίξτε στα τασάκια λίγη βανίλια σε σκόνη. Έτσι, κάθε φορά που θα σβήνετε τα τσιγάρα σας θα μυρίζει βανίλια, εξουδετερώνοντας την τσιγαρίλα. Το ίδιο μπορείτε να εφαρμόσετε και στα τασάκια του αυτοκινήτου.
ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ


Πως θα κάνω επιδιορθώσεις στο σπίτι

ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
Αν βάλετε ένα αλουμινόχαρτο κάτω από το κάλυμμα της σιδερώστρας σας, το σιδέρωμά σας θα γίνεται πιο γρήγορα, αφού το σίδερο θα καίει περισσότερο και η θερμοκρασία θα διατηρείται περισσότερο.
ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑΤΑ


Πως τοποθετώ τέντες αντιριδες

Τρυπας παλι πανω για να βαλεις τις τέντες αντιριδες,(μονο πανω οχι στο καγκελο ακομα)
τις βαζεις περνας τα ραουλα,βαζεις το πανι οσο πιο τσιτα γινεται,
το πανι το καρφωνεις πανω στο σωληνα με διατρητικες βιδες και οχι με συρμα
περνας τη κατω σωληνα μεσα στο πανι και τις ακρες απο τα ραουλα