Ας δούμε πρώτα τι είναι το καστορέλαιο. Το καστορέλαιο είναι ένα φυτικό έλαιο που παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός. Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους ενώ σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την "τόνωση" της τριχοφυίας καθώς επίσης, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη, σε προϊόντα αντιγήρανσης. Περισσότερα
Πρόσφατα σχόλια
πριν από 4 ημέρες 6 ώρες
πριν από 4 ημέρες 6 ώρες
πριν από 4 ημέρες 21 ώρες
πριν από 1 εβδομάδα 6 ώρες
πριν από 1 εβδομάδα 22 ώρες
πριν από 1 εβδομάδα 23 ώρες
πριν από 1 εβδομάδα 1 ημέρα
πριν από 1 εβδομάδα 1 ημέρα
πριν από 1 εβδομάδα 5 ημέρες
πριν από 1 εβδομάδα 5 ημέρες