Ηλεκτρονικό ΤσιγάροΗλεκτρονικά Τσιγάρα

Γενικά
ovale
Μία νέα επιστημονική έρευνα για τον νέο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, έλαβε χώρα στο πανεπιστήμιο του Harvard πρόσφατα,  εκθέτοντας τις πρώτες εμφανής παρενέργειες της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους καταναλωτές του. Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε από την ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου του Harvard με επικεφαλή ερευνητή- καθηγητή τον κ. Κ. Βαρδαβά.

Η έρευνα κατέδειξε ότι οι επιπτώσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου για την ανθρώπινη υγεία είναι παρόμοιες με εκείνες του παραδοσιακού τσιγάρου καπνού, με ορισμένες να είναι επιβλαβής βέβαια σε μικρότερο βαθμό. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ερευνητικής μελέτης αυξήθηκε η αντίσταση των πνευμόνων των ατόμων που χρησιμοποιούσαν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, καθώς και ένα είδος οξειδωτικής “πίεσης”- στρες του πνεύμονα με ολιγόλιπτη (μόνο 5 λεπτά)  χρήση του.

Ο επικεφαλής ερευνητής κ. Βαρδαβάς επεξηγεί ότι οι πνευμονικές αντιστάσεις των ατόμων αυξήθηκαν περίπου 20%, στοιχείο που παρατηρείται αφενός μετά από το κάπνισμα του παραδοσιακού τσιγάρου νικοτίνης και αφετέρου σε ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Εκτός όμως από τα προαναφερθέντα, εντοπίστηκαν και αλλαγές στο εκπνεόμενο μονοξείδιο του αζώτου, συσχετιζόμενες με ένα είδος πνευμονικής φλεγμονής ή και πνευμονικής υπεραντιδραστικότας. Ο κ. Βαρδαβάς επεξηγεί μάλιστα,  ότι το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε καύση κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, δε σημαίνει και ότι είναι αβλαβές και ότι δε περιέχει επιβλαβές για τον οργανισμό ουσίες.

Τι είδους ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι διαθέσιμα στην καταναλωτική κοινωνία μας;

Πολλές εταιρείες εμπορεύονται διαφόρων ειδών ηλεκτρονικά τσιγάρα. Για παράδειγμα, η εταιρεία Ovale εμπορεύεται ηλεκτρονικά τσιγάρα με εξωτερική μορφή παρόμοια με πένας και με ειδικά υγρά άτμισης ποικίλων γεύσεων. Η συγκεκριμένη εταιρεία εμπορίας ηλεκτρονικών τσιγάρων διαθέτει και μεγάλη ποικιλία προϊόντων αξεσουάρ τα επωνομαζόμενα αξεσουάρ Ovale.

Τι προϊόντα αξεσουάρ Ovale υπάρχουν;

Τα πιο γνωστά και πρακτικά προϊόντα αξεσουάρ Ovale είναι ο φορτιστής πρίζας τοίχου με USB έξοδο, ειδικός για όσους επιθυμούν να επαναφορτίσουν το ηλεκτρονικό τους τσιγάρο σε πρίζα τοίχου με 220V. Επίσης, υπάρχει μία πρακτική θήκη της Ovale, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή μεταφορά του τσιγάρου  και όλων των υπόλοιπων αξεσουάρ του οπουδήποτε!4
Μέσος Όρος: 4 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας