Γυναικεία παπούτσια - Τα αγαπάμε !Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό - αγαπάμε τα γυναικεία παπούτσια . Υπάρχουν ακόμη και οι γυναίκες που δεν μπορούν να οδηγήσουν παρελθόν ένα κατάστημα υποδημάτων με έξω πέφτουν για να αγοράσετε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια των γυναικών. Έχετε ποτέ οδηγείται παρελθόν ένα κατάστημα υποδημάτων, όταν υπήρχε μια πώληση σε εξέλιξη; Το πάρκινγκ είναι γεμάτη, και ο τρόπος που οι γυναίκες με τα πόδια έξω με κουτιά συσσωρεύονται υψηλά, θα έλεγε κανείς ότι θα έδιναν τα παπούτσια μακριά!
Μια γυναίκα κάνει μια δήλωση με τα παπούτσια της σήμερα. Εάν ανοίξετε την πόρτα της ντουλάπας κάθε μέση γυναίκα, θα είστε σε θέση να πει αρκετά πράγματα γι 'αυτήν - με τον έλεγχο από τα παπούτσια της. Αυτό τρίψετε επάνω ζευγάρι είναι τα αγαπημένα της. Τα παπούτσια με λάσπη συσσωμάτωσε για αυτούς είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να είναι ένας δρομέας - ή, ενδεχομένως, ένας κηπουρός. Αν δείτε καουμπόικες μπότες, που μπορεί να οδηγούν τα άλογα, αλλά αν οι μπότες είναι σε άριστη κατάσταση - χωρίς ακαθαρσίες, γδαρσίματα ή σκόνη - είναι πιθανώς στη χώρα και τη δυτική χορό. Είναι ένα μεγάλο αριθμό παπούτσια φόρεμα σε κάθε χρώμα και το μέγεθος μπορεί να φανταστεί κανείς εκεί; Εργάζεται σε ένα γραφείο.
Τα παπούτσια μας λένε άλλους ανθρώπους αρκετά ένα κομμάτι για εμάς - περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι. Τομ Χανκς, σε Forest Gump είπε: "Η μαμά πάντα έλεγε θα μπορούσα να πω πάρα πολλά για ένα άτομο από το είδος των υποδημάτων που φορούν." Και η μαμά του ήταν σωστή! Αλλά αυτό είναι μια πιο ακριβής δήλωση για τις γυναίκες από ό, τι για τους άνδρες. Οι γυναίκες έχουν παπούτσια να φορέσει για κάθε περίσταση ότι η ζωή μπορεί να ρίξει σε αυτούς! Τα παπούτσια της γυναίκας πάει πραγματικά σε μεγάλο βαθμό προς την κατεύθυνση να σας πω ποιος είναι, αυτό που είναι σαν και αυτό που κάνει με τη ζωή της.
Στο παρελθόν, οι γυναίκες ζηλεύουν ο ένας τον άλλο πάνω από ρούχα τους, το χτένισμα της, ακόμα και τους συζύγους τους! Σήμερα - ο φθόνος είναι τα παπούτσια! Μερικές γυναίκες αρνούνται να πουν άλλες γυναίκες όταν ψωνίζουν για τα παπούτσια! Μερικές γυναίκες ψάξει πολύ μεγάλη - και να πληρώνουν πολύ υψηλές τιμές - για να βρείτε τα παπούτσια που κανένας από τους φίλους τους, έχουν ή μπορεί να βρει ή να βρει τα παπούτσια που πάνε τέλεια με μια στολή - ή ένα επερχόμενο γεγονός! Καταστήματα παπουτσιών και οι αποφάσεις σήμερα έχει γίνει ένα είδος τρέλας μεταξύ πολλών γυναικών! Το πρώτο πράγμα που μια γυναίκα παρατηρεί για μια άλλη γυναίκα είναι - μπορείτε να μαντέψετε - τα παπούτσια της!
Σχεδιαστές παπουτσιών έχουν να λειτουργήσει το διπλό χρόνο για να καταλήξει με φρέσκα νέα σχέδια για την γυναικεία υποδήματα σε κάθε κατηγορία κάθε χρόνο - τα ψηλά τακούνια, σανδάλια, πάνινα παπούτσια , αντλίες, αιχμές, σφήνες - κάθε είδος του γυναικείου παπουτσιού που μπορείτε να φανταστείτε! Οι γυναίκες θέλουν τα πιο φρέσκα εμφάνιση, και τα τελευταία σχέδια, και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν γι 'αυτούς. Μερικές φορές, εντούτοις, που πληρώνουν το κόστος των ποδιών τους!
Η πλειοψηφία των υποδημάτων των γυναικών δεν έχουν σχεδιαστεί για την άνεση ή την υποστήριξη - έχουν σχεδιαστεί για την εμφάνιση - ή ίσως ακόμη και για να σοκάρουν. Η άνεση και η υποστήριξη που συνήθως δεν λαμβάνεται υπόψη καθόλου όταν υψηλή μόδα είναι σε κίνδυνο. Το πιο παράξενο μέρος είναι ότι οι γυναίκες πληρώνουν εκατοντάδες, και σε ορισμένες περιπτώσεις, χιλιάδες δολάρια για τα παπούτσια που καταστρέφουν κυριολεκτικά τα πόδια τους!
Το γεγονός αυτό και μόνο λέει επίσης πολλά για μια γυναίκα. Λέει ότι η τελευταία λέξη της μόδας μπορεί να είναι πιο σημαντική από τη γενική υγεία. Μερικά από αυτά τα παπούτσια δεν βλάπτει μόνο τα πόδια που τα φορούν, συχνά επηρεάζουν - και να βλάψουν - τις πλάτες των γυναικών που φορούν αυτά τα παπούτσια. Αρχικά, τα παπούτσια ήταν γραφτό να προστατεύονται τα πόδια. Σήμερα, τα παπούτσια σχεδιαστών στην αγορά κάνουν πολύ λίγα για να προστατεύσει τα πόδια - στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις, μια γυναίκα θα ήταν καλύτερα να τα πόδια γυμνά πόδια - αλλά οι γυναίκες εξακολουθούν να αγοράζουν τα σχέδια, και οι σχεδιαστές εξακολουθούν να έρχονται με περισσότερους τρόπους για να αμελώ για τα παπούτσια και να αυξήσει τις τιμές - το λιγότερο παπούτσι πραγματικά υπάρχει, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή ανεβαίνει!
Πάρτε λίγο χρόνο σήμερα και να ανοίξει την πόρτα ντουλάπα σας - ή την πόρτα της ντουλάπας της γυναίκας που αγαπάτε. Τι σημαίνουν τα παπούτσια των γυναικών σε αυτό το ντουλάπι σας πω για τον εαυτό σας ή την γυναίκα; Μπορείτε να βρείτε ακόμη και μερικές εκπλήξεις αν το check out συλλογή κάποιου άλλου παπούτσια!


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας