Γνωριμίες σε bar. Τι παίζει;Το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει να κάνει με κάποιου είδος τεχνική, αλλά με το “τι παίζει την νύχτα” και ειδικά σε bars.Υπάρχει καμία διαφορά με το να γνωρίζεις γυναίκες την ημέρα;

Τι να προσέξετε !!


Βασικά, δεν χρειάζεται να είστε οι “διασκεδαστές”, οι “γαμάτοι” τυπάδες και οι υπερβολικά “κοινωνικοί”. Από τότε που και οι Έλληνες αποφάσισαν να ακολουθήσουν κάποια αμερικάνικα μοντέλα γνωριμιών (πχ Mystery Method), άρχισαν να ντύνονται και να στολίζονται σαν “λατέρνες” με σκοπό να τραβήξουν την προσοχή των γυναικών και φυσικά να αυξήσουν την έλξη που (θεωρούν) ότι η γυναίκα θα νιώσει.

Η αλήθεια είναι η εξής, δεν χρειάζεται να τις διασκεδάζεται άδικα (u know, να κάνετε “παπάδες” αλλά να μην προχωρά η κουβέντα και φυσικά μέχρι να βαρεθούν και αυτές), δεν χρειάζεται να ρωτάτε “γνώμες”, δεν χρειάζεται να τριγυρνάτε σε όλο το μαγαζί.Όταν ένας άντρας δεν μπορεί να επικοινωνήσει με μια γυναίκα, είναι ντυμένος σαν Geek, τριγυρνά σε όλο το μαγαζί και ψάχνει που θα την “πέσει” ή πως θα βρει το κουράγιο να την πλησιάσει, ή την παρακαλά ή της δείχνει απελπισμένος, τότε δεν πρέπει να απορεί γιατί δεν τον θέλει. 

 

Πως όμως να γνωρίζεις γυναίκες σε bar;

Η αλήθεια είναι ότι το bar είναι καλύτερο από το club. Δεν έχει παρόμοια μουσική (σε ένταση), μπορείς να μιλήσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν έχει πιει ή χορεύει (ΟΚ, υπάρχουν και τέτοια “διασκεδαστήρια”).

Απλά θα πρέπει να είσαι ένας ελκυστικός άντρας. Τι εννοώ;
Ένας ελκυστικός άντρας δεν χρειάζεται να είναι ντυμένος σαν παγόνι.
Ένας ελκυστικός άντρας δεν χρειάζεται να την χουφτώσει για να της δείξει ότι την γουστάρει.
Ένας ελκυστικός άντρας ξέρει πως να μιλάει απευθείας από το μυαλό του και δεν κρύβει κάτι που θέλει να πει.
Ένας ελκυστικός άντρας έχει ανοιχτά αυτιά και κοιτά απευθείας στα μάτια, χωρίς να φοβάται την ομορφιά κάποιας.
Ένας ελκυστικός άντρας όταν αισθανθεί κάτι για κάποια, θα της το πει, γιατί είναι αυθεντικός.

Κόψτε όλες τις αηδίες. Όλο τον καιρό που ασχολούμαι και βγαίνω έξω, έχω δει πολλά σχετικά.
Μια γυναίκα όταν είναι να νιώσει έλξη για κάποιον, θα την νιώσει. Αν δεν νιώσει κάτι για κάποιον, δεν πρόκειται να τίποτα να την αλλάξεις γνώμη.

 

Το τι πρέπει να κάνεις, είναι να αλλάξεις εσύ. Να βελτιωθείς στο πως φέρεσαι αλλά και πως μιλάς. Να μάθεις πως να εκφράζεις τον εαυτό σου καλύτερα και να λες ότι έχεις στο μυαλό σου (θετικά πάντα), χωρίς να ανησυχείς για Pickup μαλακίες, όπως πως και πότε πρέπει να την αγγίξεις ή τι και πότε πρέπει να το πεις.

Τώρα στην παραπάνω ερώτηση, όχι, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά την ημέρα ή το βράδυ. Ειδικά τον τελευταίο καιρό που ασχολούμαι περισσότερο με το Day Game. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν κυρίως με το μυαλό μας, αλλά και των γυναικών (πχ φίλες, κέφι κλπ), αλλά αν πας με αυτοπεποίθηση, θα δεις ότι και την ημέρα μπορείς να κερδίσεις κάποια.

 

http://thplayer.wordpress.com/2011/07/09/γνωριμίες-σε-bar-τι-παίζει 

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας