Γιατί γίνονται οι βιολογικοί καθαρισμοί κτιρίωνΤο 80 – 90% του χρόνου της ζωής μας, τον περνάμε σε εσωτερικούς χώρους. Τα κτίρια «ζουν» και αυτά χάρη σε εμάς που τα κατοικούμε και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Όπως και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς πρέπει να τα φροντίζουμε ήδη από το κατασκευαστικό τους στάδιο, αλλά και να προσέχουμε να τα διατηρούμε «υγιή» για το δικό μας καλό.

Για τον λόγο αυτό και έχοντας αδιαπραγμάτευτο στόχο την υγεία, ασφάλεια και καλή ψυχολογική σας διάθεση, η εταιρεία μας με τα άριστα εκπαιδευμένα και διακριτικά συνεργεία καθαρισμού και με την χρήση νέων, εγκεκριμένων και αντιαλλεργικών προϊόντων καθαρισμού, σας παρέχει εξειδικευμένους καθαρισμούς κτιρίων και ένα περιβάλλον ιδανικό για δημιουργία ή για χαλάρωση.

Ο όρος του «άρρωστου κτιρίου»  χρησιμοποιείται για να εκφράσει την κακή κατάσταση της υγείας τμήματος των ενοίκων,  η οποία χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα ενοχλήματα, που αποδίδονται αποκλειστικά  και μόνο στην εσωτερική ρύπανση του αέρα (ρινίτιδες -αλλεργικές και μη, ιγμορίτιδες,  δερματοπάθειες, επιπεφυκίτιδες, ημικρανίες, αίσθημα κούρασης κ.α). Βακτήρια, ιοί και  μύκητες αποτελούν και αυτά μέρος του προβλήματος της εσωτερικής ρύπανσης των  κτιρίων.

Αξιοσημείωτο είναι να τονιστεί πως ο εξωτερικός αέρας με τα καυσαέρια των αυτοκινήτων, τους άκαυστους υδρογονάνθρακες, το μονοξείδιο του άνθρακα κ.λ.π είναι 10  έως 100 φορές λιγότερο ρυπασμένος από τον αέρα στο εσωτερικό ενός άρρωστου κτιρίου! Η σωματική και ψυχική μας υγεία λοιπόν επηρεάζεται σε ένα μεγάλο μέρος από την  επίδραση του περιβάλλοντός μας. Είναι ένας λόγος παραπάνω να το φροντίζουμε και να το προσέχουμε! 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας